Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Alla har vi en chef…

Martin Olssons klubb Blackburn Rovers köptes tidigare under fjolårssäsongen av indiska affärsmän som har en kycklingfirma som heter Venky’s. Man betalade en dryg halv miljard kronor för Premier League-klubben och då vill man givetvis ha något tillbaka.

Bland annat fick Olsson o Co spela in en reklamfilm:

[youtubeplay id=”IYwf2SBWa5o” size=”large”]

Bara att inse att ett kontrakt värt 20-30 miljoner kronor om året naturligtvis är gött på många sätt. Men även Premier League-lirare tvingas göra en del som de inte är sugna på men har bättre betalt. Landslagsbacken Olsson bara stönade när filmen var uppe till diskussion efter San Marino-matchen.

***

Ekwall vs Lundh är tillbaka. Lördag 20:00 i Tv4 Sport.

***

Äntligen berättade Håkan Mild det ALLA redan visste. Att IFK-tränarna får sparken.

***

Humor att polarna Joakim Persson och Marcus Lantz, som har en klädbutik i Helsingborg ihop, i kväll möts i ett derby på Ängelholms IP. Förvisso inte på plan men ändå. Persson gör toksuccé under sitt första år som tränare och är på väg att ta upp ÄFF i högsta serien medan Lantz har fullt sjå att försöka få Landskrona att hänga kvar i superettan. HD har träffat polarna.

***

Herregud, Malmö FF gjorde ingen match som ingjöt mod inför Europa League när man föll mot Gefle. Jag vet givetvis att Rikard Norling vilat spelare och att man därför var svagare. Samtidigt är det i den typen av matcher som man måste kunna plocka poäng.

Vet att jag jobbar i en bransch där man ganska lätt skriver av spelare. Även om Mathias Ranégie inte hade någon stor kväll så måste man ge anfallaren mer tid i sin nya klubb. Han har trots allt en del kvar på kontraktet och investeringen måste få mer tid.

Att gå hårt åt den förre Häcken-anfallaren och jämföra med Michael Dahlberg blir lite fel, för med samma måttstock så hade man i så fall uppmanat Dahlberg att lägga av för länge sedan. Han om någon har fått chans på chans och blommar nu igen.

***

Det är drygt tio år sedan Leeds United satte världsrekord i köpesumma för en försvarare. Man betalade West Ham 18 miljoner pund för Rio Ferdinand hösten 2000 och ett halvår senare var man i semifinal i Champions League. Tillvaron såg ljus ut.

Annat läge i dag, då man nästan bryter ut i en jenka när klubben värvar en klubblös föredetting som Mikael Forssell. Kan den finske landslagsanfallaren lyfta Leeds till Premier League? Tillåt mig tvivla men som supporter ger man inte upp…såg någon på twitter som skrev: “att hålla på ett lag är som att ha en hund med tre ben, man älskar den ändå.”

***

Väljer Island att gå på Bob Houghton istället för Lars Lagerbäck så är det inte konstigt. Den senare är ju bara en lärjunge till engelsmannen.

***

Om nu Zlatan Ibrahimovic är bättre tränad än någonsin så dolde han det väl i EM-kvalen. Ni ser Milan i TV11 i kväll.

***

Jag förstår att Lars-Åke Lagrell vill ge sig in i diskussionen om att flytta den sista omgången. I dagsläget är SvFF i en “no-win-situation” och jag ser inte hur man ska ta sig ur den.

***

Humor att Lars Lagerbäck nu bara talar med Viasat. Money talks.

***

Inser givetvis hur snett systemet med avstängningar och böter funkar när Adam Johansson nu blir avstängd i tre matcher för något han eventuellt skrikit. Jag håller med de som menar att domarna har fått för mycket makt. Givetvis ska man inte få skriva vad som helst, men om det IFK-backen skrek ger tre matcher borde Andreas Augustsson bli avstängd sju-åtta matcher.

***

Inte dumt för Helsingborgs guldhopp att Häcken sålt både Ranégie och Chibuike.

Publicerad 2011-09-09 kl 12:42

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons