Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Free Rasmus Lindgren

Det är en riktig klassiker att sjukskriva sig för älgjakten.

***

Ekwall vs Lundh på lördag – 20:00 i Tv4 Sport – är med AIK:s succeback Alexander Milosevic som gäst. Tänk att klubben nu är tvåa trots att man sålt “The Banguras” och att man slog Mjällby med 2-0 på Strandvallen.

***

Jag hade fel om Rasmus Lindgren. Det vill jag givetvis rätta till. Ordentligt.

På cykeln på väg hem i natten efter torsdagens Europa League-sändning så fick jag ett SMS av Rasmus Lindgren. Skälet var att jag i min blogg (som publicerades kort före jag klev på hojen) skrev att han slog en “indianare” som ledde till ett av Paris St Germains mål på RedBull Salzburg där Lindgren spelar.

Målet som föregås av en “indianare” är cirka 1:20 in i klippet och det är Jacob Jantscher som slår bollen och det glädjer mig att Lindgren messar att han aldrig skulle ha slagit en sådan svag pass.

[youtubeplay id=”RN106bCgFuQ” size=”large”]

Och så här skriver Uefa i sin officiella kommentering:

Menez (PSG) scores! Rasmus Lindgren’s pass is intercepted by Jérémy Menez, and the Frenchman surges in to space before slotting an accurate shot past the exposed Eddie Gustafsson.

I natt skrev Lindgren även att han skulle sms:a Uefa men det har inte gett effekt än, jag hoppas att det kommer. För vem vill bli beskylld för en sådan skitpassning? Inte jag i varje fall.

Publicerad 2011-09-16 kl 11:18

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons