Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hur ska MFF, AIK och SvFF göra med PEAB?

Lundhs blogg

IFK Göteborg är i stormens öga efter Uppdrag Granskning om huvudsponsorn Prioritet Finans. En reflektion är att Blåvitt behöver någon som kan lära ledningen att hantera mediernas förfrågningar.

För det är svårt att se hur IFK skulle kunna åläggas ansvar att hårdgranska Prioritet Finans. Särskilt sett till att det inte verkar finnas någon förundersökning eller några åtal mot bolaget.

Sedan handlar det om att Göteborg snabbt måste utreda sponsorn och ta ett beslut om man ska bryta avtalet eller ej. Naturligtvis sårar det IFK om Prioritet inte har någon ordentlig reda på affärerna och då är det viktigt att snabbt ta beslut och agera.

Samtidigt kan man inte klandra IFK Göteborg för mycket. I så fall undrar man hur fotbollsförbundet och Malmö FF och AIK ska göra? Alla sponsras av PEAB.

PEAB och folk i projektet är ju föremål för åtal gällande mutor kring bygget av Nationalarenan. Där är det alltså en rättslig process i gång till skillnad från Prioritet Finans.

Annons

***

Vi kör stenhårt i TV4 med superettans dramatiska upplösning. Start 14:30 och vi visar från både Ängelholm-Hammarby och Jönköping-Sundsvall. Ser fram emot det.

***

Matcher mitt i natten från VM i Brasilien 2014. Avspark 01.00.

***

Det är även allsvensk slutomgång på söndag och då kör vi SUPER-LIVE på fotbollskanalen.se med start 16:30 och sedan ett avslutande program i TV4-Sport 18:30.

***

 

Publicerad 2011-10-20 18:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto