Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Heligagudsmoder, vilket drama

Lundhs blogg

Pust, vilken eftermiddag och vilket drama och det var som många hälsat via twitter, mejl och sms – mycket bra tv i TV4. Få saker slår fotboll när den är den typen av avgörande dramatik och där ett mål kan vända upp och ner på säsongen.

Superettan:%20Sundsvalls%20j%C3%A4ttejubel

Välkommen tillbaka till GIF Sundsvall som trots två förluster tog en plats i allsvenskan 2012. Välförtjänt och rätt lag. Allsvenskan mår bra av ett lag i Sundsvall men Cain Dotson har tufft jobb framför sig att få ihop ett slagkraftigt lag. Sören Åkeby eller inte är första frågan.

Måste svida för Ängelholm att man kunde tagit sig direkt till allsvenskan om man inte fallt samman på slutet. Inte nog med 0-1 mot Bajen, även 0-0 mot Värnamo och ett par andra tunga resultat. Tveksam till om man tar Syrianska.

Hammarby behövde ett batteri chanser innan man med matchens sista spark tog sig över kvalstrecket. Klubben behöver byggas om från grunden och frågan är bara om de olika falangerna kan enas om en väg?

Annons

En riktigt bragd av Jönköping som fixade segern och därmed fortsatt spel i superettan. Får man behålla Hrgota? Tveksamt.

Värnamo fick kvala till slut och det var just den klubben om Landskrona som hade negativa trender.

***

Undrar om inte Sven-Göran Eriksson får sparken efter ny Leicester-förlust. Denna gång mot Millwall. Ägarna har ju pumpat in enorma pengar och klubben är fast i mitten.

***

Missa inte allsvenskans upplösning och säsongens sista SUPER-LIVEfotbollskanalen.se. Vi startar 16:30 söndag och följer alla de allsvenska matcherna in i mål. Årets sista Fotbollsmåndag går på en söndag och 18:30 i TV4-Sport.

***

Manchester United-Manchester City. Vilket derby efter miljarderna som pumpats in i City och det är många matcher i den matchen. Inte minst Roberto Mancini vis Sir Alex Ferguson. Inte en möjlighet att jag inte ser den fajten.

Annons

***

Missa inte allsvenskans kapten Baines i Ekwall vs Lundh – TV4-Sport 20:00 – som går hårt åt turisterna på läktarna i Premier League.

Ekwall%20vs%20Lundh:%20Smakprov%20med%20Ax%C3%A9n

 

Publicerad 2011-10-22 17:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto