Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Och vinnaren är…

Lundhs blogg

Zlatan Ibrahimovic. Blir oerhört förvånad om han inte får Guldbollen i kväll. Särskilt sett till att stadgarna är rätt flummiga och har Sveriges bästa spelare som grund.

Lika förvånad blir jag om Lotta Schelin inte får Diamantbollen för sitt VM i Tyskland och Champions League-vinsten med Lyon.

De andra vinnarna på herrsidan har jag själv varit med i juryn och röstat fram så det blir rätt meningslöst att diskutera möjliga vinnare och inte. Det får dröja till efter Fotbollsgalan då folk kan reagera på om fel eller rätt spelare vann. Kul är det i varje fall, för det engagerar.

Även Fotbollskanalens Hederspris ska delas ut och efter Lennart Johansson, Zlatan Ibrahimovic och Bob Houghton är det dags för…ja, det får ni vänta på. Uefa-presidenten Michel Platini är den som delar ut SvFF:s och TV4-Fotbollskanalens pris.

Annons

Själv får jag sprätta kuvertet när det handlar om Årets mål och det kan bli en jämn kamp och det är läsarna på fotbollskanalen.se som röstat fram fyra kandidater och sedan är det kvällens tv-tittare som röstar fram vinnaren. Oavsett vem det blir, det är fyra snygga mål. Här får ni veta allt om dem.

ALLA detaljer om hur ni följer Fotbollsgalan från det att folk kliver upp på Gröna Mattan vid Globen till Guldbollen-vinnaren ger presskonferens får ni HÄR.

***

Petter Hansson har ingen rolig säsong i Monaco. Klubben sladdar i franska andraligan men mittbacken som sägs lägga av efter denna säsong fick ett snyggt mål till livs i helgen. Eller vad säger ni?

[youtubeplay id=”_ary4zNZu-8″ size=”large”]

***

Undrar om det är ett plus för Magnus Hedman att komma med sina memoarer efter Zlatan Ibrahimovic eller inte? Den gamle målvakten och TV4-experten utlovar sanningen bakom rubrikerna och skandalerna.

Annons

***

Efterfesten står mellan tre ställen: Undici, Café Opera och Globen. Just nu känns det som att Undici leder med 80 och att Caféet har tolv och Globen har åtta. Vet bara en sak, jag saknar Petter Wastås vita mockaskor från KFF:s SM-år.

***

Bomma inte Fotbollskanalen Europa – med ett grymt snyggt mål som helgens snyggaste – genom att trycka på bilden nedan:

Fotbollskanalen%20Europa%206/11

I “Fergie Time” snackar vi Europas bästa målskyttar:

Fotbollskanalen%20Europa:%20Fergietime

Publicerad 2011-11-07 14:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto