Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Var ni ute och festade hela helgen?

Eller möjligen gjorde ni något annat. Oavsett vad så får ni här det viktigaste från helgens ligafotboll här i Fotbollskanalen Europa:

Fotbollskanalen%20Europa%2020/11

Dessutom får du drömgrupper och mardrömsgrupper för Sverige i EM 2012 i “Fergie Time”.

Fotbollskanalen%20Europa:%20Fergie%20Time%20med%20b%C3%A4sta%20EM-grupperna

***

Augustpriset i kväll. Är Zlatan och David Lagercrantz med i matchen?

***

André Villas-Boas var väldigt kall när han blev ifrågasatt efter en ny förlust för Chelsea. Han trodde på framtiden och hänvisade till de 15 miljoner euro som klubben betalt för honom och sedan ytterligare en förmögenhet för att sparka honom. Rädd att Roman Abramovitj inte alltid bryr sig om stålarna, trots allt är klubben inne på sjunde managern sedan 2003.

***

Marcus Berg är tillbaka och även om det inte blev något mål så gjorde han 90 minuter för Hamburg som vann med 2-0. Ett steg i rätt riktning efter en tung höst och kommer han i gång är han ett alternativ för EM-truppen. Vilket vore kanon eftersom han är en vass avslutare när han är i form.

Däremot tror jag inte det är stor chans att John Guidettis dröm om EM-spel slår in. Eller? Känslan är att han måste fortsätta göra ruggigt med mål för att få en chans i landskampen 29 februari och där talar det holländska vinteruppehållet emot honom.

Publicerad 2011-11-21 kl 13:43

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons