Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vem blev årets Sepp Blatter?

Lundhs blogg

Ja, det svaret får ni i min årslista från 2011 som vi precis publicerade. Där får ni en massa annat från fotbollsåret 2011. Även Axel Pershagen, Sven-Bertil Liljegren och Gustav Bådagård har gjort sina listor och fler kommer från David Larsson och Andreas Sundberg.

Slår mig alltid att det är svårt att minnas, men jag ramlade över denna sammanställning av missar och det smärtar dubbelt att se Leeds i Premier League och Gordon Strachans schabblande:

[youtubeplay id=”TZwlpXHqD7U” size=”large”]

***

Tror inte alls på Thierry Henry i Arsenal. Att han skulle bli en succé, alltså. Snarare tvärtom.

***

Bloggen har vilat under helgerna och den kommer att gå på sparlåga till efter Trettonhelgen. Måste samla kraft till 2012 som lär bli intensivt med ett fotbolls-EM som maxpuls och en massa annat där emellan. Ändå är bloggen det som är roligast att skriva eftersom det är lätt att få kontakt med läsarna den vägen.

Annons

***

Glad att John Guidetti stannar i Feyenoord. Klokt. Precis som Rasmus Elm är smartast om han stannar i AZ minst till sommaren, oavsett vad klubbarna heter. Man får inte glömma att det tog 18 månader för Elm att hitta sig själv i Holland.

***

Efter att ha plöjt Steve Jobs biografi så inser jag att det är vad jag vill läsa om Zlatan Ibrahimovic nu när man fått hans version.

***

Spänd på mycket inför 2012, inte minst vad Mikael Stahre ska göra i IFK Göteborg.

Publicerad 2011-12-29 13:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto