Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Embryot av en startelva

Lundhs blogg

Första träningen avklarad i Qatar och det var överraskande bra intensitet och tempo. Sett till att man reste hela fredagen och kom fram sent så visade många spelare att de verkligen vill vara med.

Marcus Olsson var hyfsat skarp fram för mål och framför allt kom han till lägen. Gillade även Viktor Claessons djupledslöpningar. De kommer Elfsborg att ha stor nytta av, någon gång hittade mittbacken (!) Anders Svensson honom med en vass genomskärare.

Erik Hamrén har bara 18 utespelare så därför blev det tio mot tio i dagens matchspel och detta var startelvan mot Qatar:

Pär Hansson – Adam Johansson, Pontus Jansson, Niklas Backman, Erdin Demir – Oscar Hiljemark – Jiloan Hamad, Stefan Ishizaki, Niklas Hult – Tobias Hysén.

Skulle tro att Anders Svensson kliver in bredvid Hiljemark när det väl är match på onsdag.

Annons

Andra gänget var: Johan Dahlin – Emil Salomonsson, Markus Holgersson, Anders Svensson, Mikael Dyrestam – Erik Friberg – Simon Thern, Viktor Claesson, Jimmy Durmaz – Marcus Olsson.

***

Skånsk blåst i Qatar. Landet är lika stort och platt som Skåne, men det är mer öken här.

***

Var är Lars Richt? Saknar överledarnas överledare.

***

Jag visste att landslaget skulle träna på en avfart till Ringväg E och att det var i en utkant av Doha, men när chaffisen körde oss till ett stenbrott då insåg vi alla att vi var fel.

För även om planerna inte alltid är på topp på landslagets vinterturnéer så var det gruset i hårdaste laget. Fast vår chaffis bil fick veta att den levde.

***

Publicerad 2012-01-14 13:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto