Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nyheten om Guidetti i Svenska Spel-filmen inte uppskattad

Lundhs blogg

Carlos Tevez tar inga fångar i samband med Manchester Citys firande – en skylt med “RIP Fergie”:

[youtubeplay id=”CrY4q9GVk8Y” size=”large”]

***

John Guidetti missar EM-slutspelet. Bistert för honom att inflammationen i en nerv i benet tar sådan tid att bli återställd i från att drömmen inte blev verklighet. Även om han är ung och har karriären framför sig måste det vara för jävligt att göra en sådan säsong i Feyenoord och sedan bli blåst på slutspelet.

Naturligtvis lider man med honom, för att missa på det sättet är ruggigt tungt. Det är en sak att tappa formen och bomma ett mästerskap på det sättet, men att en sjukdom skulle sprida sig i kroppen på det sättet. Han får ta sikte på VM-kvalet istället, och framför allt hitta en klubb där han får speltid.

Annons

I och med att John Guidetti missar EM-slutspelet så blir det ingen reklamfilm med Svenska Spel heller. Han var uttagen till den, men det var ABSOLUT inte meningen att det skulle läcka ut. Pratade med en hög ledare på fotbollsförbundet och vi kan väl utan att överdriva säga att missnöjet med att Svenska Spel bekräftat nyheten var stort.

Gissar att det blir en del samtal mellan SvFF och Svenska Spel de närmaste dagarna. Nu blir det istället en del andra spelare som i veckan åker till Rumänien för att spela in uppföljaren till succéfilmen från 2008.

***

EM-låten var inte min tekopp. Neverstore, tydligen, och “Vi mot världen”. Nja, tror inte att den kommer att fånga upp massorna. Tyvärr.

***

Erik Hamrén sa sig vara oskyldig, och att det var Marcus Allbäck som bestämt numren på spelarna i EM-truppen. Jag läser direkt in en tänkt startelva mot Ukraina: 1 Andreas Isaksson – 2 Mikael Lustig, 3 Mellberg, 4 Granqvist, 5 M Olsson – 8 Svensson, 9 Källström – 6 Rasmus Elm, 10 Zlatan Ibrahimovic, 7 Sebastian Larsson – 11 Johan Elmander.

Annons

***

Jonas Eriksson är verkligen en tillgång för domarkåren. Sympatisk, öppen och ärlig.

***

Manchester City för Zlatan Ibrahimovic? Nja, det tror jag inte så mycket på sett till att Zlatan och Roberto Mancini knappast drog jämnt på slutet i Inter. Däremot kan jag se Zlatan i Real Madrid.

***

På onsdag 14:00 släpper Roy Hodgson sin EM-trupp. I dag gjorde han klart med rekryteringen av Gary Neville till ledarstaben, och det är riktigt smart med en yngre som är närmare spelarna. Frågan är bara hur Neville ska kunna jobba vidare på Sky och kommentera Champions League och Premier League där en hel del landslagsmän är med?

***

Jonas Olsson fick nummer 13. Ja, det kan inte bli tydligare…fast han kämpar, hoppas jag.

***

Förstår inte riktigt hur förbundskapten Hamrén resonerar när han inte tar ut vare sig en bruttotrupp eller reserver.

Annons

***

Tänk, Alex Nilsson var oerhört nära att hamna i Trelleborgs FF.

Publicerad 2012-05-14 22:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto