Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Savages pensionärsattack på Mellberg

Lundhs blogg

Man kan tycka vad man vill om Robbie Savage, men den gamle spelaren är onekligen en profil och har alltid varit en person som genererar rubriker. Därför var det kul att Ekwall vs Lundh on Tour fick komma hem till Robbie Savage och han hade till och med platt-tv utomhus, och dessutom några flotta bilar.

Bäst var när Savage fick en chock av att Olof Mellberg inte lagt av än och därmed kunde totalsåga Sveriges chanser i EM, men det har sin förklaring i att Mellberg och Savage rök ihop i ett derby och Savage stack fingret i ögat på den svenske backen och det blev kaos.

***

Tagit några dagar vid sidan av fotbollen för att ladda inför vad som komma skall. Vilket betytt en hel del inre tjänst. Rensat garderober, handlat på IKEA (skakad) och kört i väg med grejer. Fan, vad mycket skit man samlar på sig.

Värst är ändå hur kostymmodet förändrats. Det var ju tält för hela familjer som man gick klädd i till för några år sedan, men nu är de alla förpassade till en annan plats. Jag trodde modet skulle svänga tillbaka, men jag har gett upp.

Annons

***

HD:s Torbjörn Dencker träffar Påarps stolthet, Andreas Granqvist, på hemmaplan och Genoa-backen känner att han ligger väldigt bra till att sno platsen bredvid Olof Mellberg.

***

Champions League-finalen. Är det inte lite Chelsea-läge?

***

Ronald Koeman blev årets tränare i Holland. Inte konstigt att han hyllar John Guidetti som har stor del i den triumfen.

***

En synnerligen noggrann och deprimerande genomgång av Leeds Uniteds ekonomi. Bates Out!

***

Inte så förvånande att Liverpool sparkade Kenny Dalglish, desto mer förvånande att Swanseas Brendan Rodgers nobbar att bli intervjuad om att ta jobbet efter Dalglish. Säger en del om Liverpools status.

***

Även om Pär Mårts misslyckats med att ta Sverige till VM-semifinal så är hans haveri inget emot det som det svenska hockeyförbundet stått för i VM på hemmaplan. Att VM-generalen nu kan ge sitt arrangemang fem plus efter det här publikfiaskot säger väl en del om vilken dålig känsla de gubbarna har.

Annons

***

Vilket dråpslag om det stämmer att Juventus tränare Antonio Conte varit inblandad i en läggmatch i Siena.

***

Elfsborg förlorade på vanligt gräs, men det är en ren slump.

***

Ole-Gunnar Solskjaer i Aston Villa? Snabba ryck.

Publicerad 2012-05-18 19:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto