Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Det är lokalpressen som bjuder på nyheterna om Zlatan

Lundhs blogg

Landslaget checkar i dag in på hotell Tott och det är i den pigga Gotlands Tidningar man får sanningen om hur EM-truppen bor. Det är hierarkiskt styrt när det gäller upplägget för spelarna och dess familjer som anländer under torsdagen.

Familjen Ibrahimovic checkar in i den pampiga Panorama-sviten på hotellet. Sedan finns det supersviter på hotellet som Kim Källström, Anders Svensson, Olof Mellberg och Sebastian Larsson. Andreas Isaksson som ändå gjort 91 landskamper får nöja sig med en juniorsvit. Resten av truppen får vanliga rum.

Det är sådan verkligheten är. Konstigt nog kör vi inte lika strikt inom TV4:s team på Gotland. För inte finns det någon svit till mig, utan det är säkert så att stjärnskottet Johan Kücükaslan har tagit den…det gäller att se upp när han blinkar för omkörning.

Erik Hamrén, då? Det framkommer inte i den lilla notisen på sidan 27 i dagens GT. Hoppas att han åtminstone får en juniorsvit till sitt förfogande.

Annons

***

Hur hett är Sverige utanför Sveriges gränser inför EM? Inte särskilt. Av 93 ackrediterade journalister till lägret i Visby är det bara en från utlandet: en tysk. Då står Radio Gotland dessutom för 30 av ackrediteringarna.

***

Ännu inte sett några raukar…var finns dem?

***

Sitter på uteserveringen utanför hotell St Clemens downtown Visby och skriver och får fälla upp ett parasoll. Underbart.

***

Gotlands tidningar krossar Gotlands Allehanda i dag. GT är min tidning.

***

Senast landslaget var på Gotland så klagade man på att gräset var för långt på Gutevallen, men nu är det nerklippt av Nils-Erik Nilsson. 25 millimeter gäller.

***

Racing på Gotland Ring, tennis, golf och en del annat. Spelarna har massor av aktiviteter att välja mellan när de ska sysselsätta sig under tiden på Gotland.

Publicerad 2012-05-24 11:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto