Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Här är Hamréns backlinje inläst

Frankrikes offensiv skrämmer – men inte defensiven. Att Island stänker in två mål…och njut gärna av den tyske kommentatorn: “KLASSE!”

***

I dag var det stängt på Gutavallen. Vi får inte komma in i det vassa presscentrat och vi får inte följa träningarna heller, men det finns ju gårdagen att ta till och det såg det ut på följande vis i spelet:

Granqvist, Melberg, Safari
Larsson, Källström, Holmén, Bajrami
Ibrahimovic
Hysen

Antonsson, J Olsson, M Olsson
Elm, Wernbloom, Toivonen, Chippen

ANNONS
Allbäck, Rosenberg

Mikael Lustig var inte med alls, känslan är att tiden talar emot honom och att man ska läsa in att Granqvist hela tiden kör till vänster om Mellberg. Lägg till att Jonas Olsson körde med Martin Olsson och då har ni backlinjen: Granqvist, Mellberg, J Olsson, M Olsson.

Andreas Isaksson, då? Ja, han gav klartecken men jag är mer skeptisk än så. Vi får väl se.

Johan Elmander ska röntgas under tisdagen och faktum är att Erik Hamrén har fram till 12:00 under tisdagen att ändra i truppen, men det blir säkert så att han chansar med Galatasaray-spelaren men att han inte blir klar till premiären och att man framför allt har större nytta av honom mot England och Frankrike.

***

Vad tänkte Steven Gerrard på när han sänkte Tom Högli? I EM kan det vara rött.

***

I dag kör jag tjurkranium. Meddelas endast på detta sätt. Finns ju journalister som far med osanning.

***

Väldigt bra mediadag under söndagen då landslagsledningen bjöd in till en sittning med alla spelare utom ZlatanBeach Club nedanför landslaget hotell i Visby. Ger garanterat bättre journalistik att man får sitta ner och prata mer till punkt än hetsigt i mixed zone.

ANNONS

Uppenbart att spelarna är nöjda och glada med lägret , men sedan är det alltid resultaten som skriver historien. Om Sverige floppar kan det heta att det var oseriös uppladdning med familjerna och inte tillräckligt drag på träningen, annat om det blir succé. Kan vara viktigt att ha med sig.

***

I nästa vecka EM-genrepar Sverige mot Serbien och då lär inte Adem Ljajic vara med. Fotbollschef Osmanbegovic berättar nu att att förbundskapten Sinisa Mihajlović skickat hem talangen för att han inte sjöng nationalsången när serberna mötte Spanien i helgen.

Tur inte Erik Hamrén gör likadant med Zlatan och andra som inte sjunger med i “Du gamla du fria”, vilket för min del är helt okej.

***

Fotbollsmåndag med en hel del fokus på landslaget – i TV4 vid 23:00 i kväll. Faktiskt det sista Fotbollsmåndag för den här gången, sedan tar SVT över. Sorgligt, för jag gillar verkligen att jobba med allsvenskan.

***

Italiensk fotboll och uppgjorda matcher…ja, vad säger man? Det är som dopning och cykling eller dopning och längdskidor. Nu åkte Domenico Criscito ur EM-truppen och enligt de som har koll hade han spelat från start.

ANNONS
Publicerad 2012-05-28 kl 13:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto