Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Missa inte "Boom Boom" och unik EM-nedräkning

Lundhs blogg

I nya Ekwall vs Lundh on Tour har vi besökt Pontus Wernbloom när han är med EM-truppen, och han berättar om sin ryska mediabojkott, frugans bloggande, tanken på att starta en dementi-blogg och längtan efter att återsamlas med Gustav Svensson, Marcus Berg och Mattias BjärsmyrKamratgården.

***

Fotbollskanalen.se är med i ett unik samarbete inför EM där journalister från olika medier i alla 16 länder skriver om just sitt landslag. Dels skriver man ett porträtt på en spelare, en del anekdoter om truppen och även en taktisk analys. I fotbollskanalens fall så har vi porträtterat Rasmus Elm.

Här är exempel på spelarhemligheter i Tjeckien, taktisk analys om det tjeckiska landslaget och ett porträtt av Gebre Selassies. Här får ni en taktisk analys av Irland och här är ett porträtt av Niklas Bendtner. Nedräkningen fortsätter hela vägen fram till EM.

Det är engelska the Guardian som dragit i gång hela samarbetet och sedan är det Jyllands-Posten, 11Freunde, Algemeen Dagblad, El Pais, La Stampa, Irish Times, So Foot, Sports.ru, Maisfutebol och hel del andra medier med och det är roligt att vi fick vara med och kan bjuda på så initierat och unikt material. Något Resumé.se uppmärksammade under gårdagen.

Annons

***

Träning i eftermiddag på Råsunda. Tur att vi har tak…

***

Uppskattar att Johan Croneman i DN anser att SvFF-basen Karl-Erik Nilsson ska ställas till svars för sitt grova övertramp i sin blogg den 29 maj där han indirekt hotar TV4 för den granskning av samarbetet mellan SvFF och Svenska Spel som vi på sporten gjort på sistone.

Konstigt att den profilerade Sportbladet-medarbetare, som gärna skriker högt och insinuerar olika saker, är helt tyst nu efter det här försöket till censur. Eller så är det kanske inte konstigt sett till hans insinuerande?

***

Ukrainas försvar är inte alltid hundra, och det är klart att Hamréns spion Peter Wettegren måste hitta sätt att utnyttja efter värdarnas match mot Österrike:

[youtubeplay id=”LA1-JirSosI” size=”large”]

***

Har ni missat sammanställningen av ALLA möjliga alternativ som EM-låtar så hittar ni den här.

Annons
Publicerad 2012-06-02 10:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto