Lundhs blogg

SVT:s nya EM-expert Daniel Nannskog har givetvis gästat Ekwall vs Lundh, och det var så sent som i höstas. Den norske Högaborgs-profilen som spelade för Landskrona, Malmö, Djurgården, Sylvia och Stabaek tar I N G A fångar, och det blir spännande att följa rapporterna hemifrån:

Jag säger bara: “Pam, pam, pam.”

***

Har lovat att gå hem om Danmark vinner EM-guld. Svettas lite i paus när danskarna leder mot Holland. Än värre är det efter slutsignalen. En rätt lång väg, även om jag bara ska till Kivik.

***

Gillar att landslaget står upp mot Galatasaray, och det är upp till Sverige om Johan Elmander spelar eller inte. Om han spelar? Ja, jag blev osäker efter att ha hört Hans Hultman i dag. Anfallaren har ont, riktigt ont.

***

Sitter som vanligt i baren på hotell Ibis och kollar matchen då sändningen plötsligt lägger ner. Är ett tag rädd för att det är TV4:s fel att vi ska bli blåsta på Holland-Danmark. Men icke, det är dåligt väder och då slutar tv funka i Kiev.

***

Värmen och fuktigheten i Kiev skojar man inte bort. Inte heller de insekter som frodas i den miljön. Det var som om vi var med i en skräckfilm med insekter “en masse” precis innan vi körde LIVE i eftermiddags.

***

Undrade på twitter om Marcus Allbäck följde Lunds BK-Örgryte i toppmatchen i division 1 södra. Fick svar en bit in i andra att det gjorde han och att han glatt hälsade att det stod 2-0. Efter att Lund både reducerat och kvitterat på straff på slutet – det sista målet i 95 minuten – så har det varit tyst på twitter från landslagets players manager.

***

Även TV4:s nya EM-expert Henrik Larsson – också från Högaborg – har givetvis gästat Ekwall vs Lundh och han hade många synpunkter, och försvarade bland annat Lars Lagerbäck:

Publicerad 2012-06-09 19:00