Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Applåder för Blochin och Sjevtjenko

När Andrej Sjevtjenko och Oleg Blochin klev in i presskonferensrummet efter 2-1 mot Sverige möttes de av applåder från de ukrainska journalisterna. Segern gick hem och det blir väl idel hyllningar av hemmanationens landslag efter triumfen som gör att man ligger bra till för att nå kvartsfinal.

När Sjevtjenko var ödmjuk och trevlig så var Blochin förbannad. Inte bara på journalisterna som kritiserat landslaget, dess förberedelser och spelet utan även på Sverige som han upplevde som osportsligt och på att en del journalister frågade om fel spelare av reserverna. “Varför frågar ni om honom, jag har elva andra reserver.

ANNONS

Sjevtjenko var noga med att förklara att Ukraina är långt i från vidare eftersom man ska möta både Frankrike och England och det är tuffa matcher. Dessutom ville han tacka alla som hjälpt honom att få ordning på knäet och på ryggen, för länge trodde han inte att det skulle bli något EM-spel, och så sänker han Sverige med två mål.

***

Får höra att spelarna var försiktiga om att säga att det var Zlatan som hade Sjevtjenko på hörnmålet. Förbundskapten Hamrén var dock tydlig på den punkten. Sedan får ju inte Mikael Lustig släppa stolpen heller…

***

Rasmus Elm har haussats inför EM, men det han visade upp var inte tillräckligt. Tyvärr.

***

Presskonferens med det svenska laget är 11:00 svensk tid på tisdagen och du ser den direkt på fotbollskanalen.se. Därefter är det träning för de spelare som inte startade i EM-premiären, och även den ser du på sajten.

***

Måste till en del ändringar mot England och detta är min elva: Isaksson – Granqvist, Mellberg, Olsson, Olsson – Svensson, Källström – Larsson, Ibrahimovic, Elm – Elmander.

ANNONS

Eller är det Christian Wilhelmsson som ska komma in? Efter hans entré fick Sverige ett helt annat spel och det blir annat med en renodlad ytter.

***

Börjar Olof Mellberg ta slut? Förlorade nickduell som gav mål. Igen.

***

Erik Hamrén gav ett lätt chockat intryck på presskonferensen.

Publicerad 2012-06-12 kl 00:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto