Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nu kör vi

Lundhs blogg

Erik Hamrén har kallat till presskonferens i dag, måndag. Sverige möter Brasilien i en match för att tacka av Råsunda för lång och trogen tjänst på onsdag kväll. Dags att kliva in i matchen på allvar igen. VM-kvalet drar i gång i början av september och det gäller för förbundskaptenen att få fart på manskapet direkt.

Truppen var rätt fri på nyheter och sensationer, även om Alexander Kačaniklić blev inkallad efter att Emir Bajrami blivit skadad i helgen. Även Alexander Gerndt tackade nej på grund av skada. Känns som om att det kom lägligt sett till laddningen kring uttagningen av anfallaren, men det kanske var allvarligt?

Uppenbarligen är det EM-truppen som är basen minus Olof Mellberg och Markus Rosenberg. Ja, egentligen inte mycket att säga om det för det är rätt ont om kraftfulla alternativ. Det är en smygstart med Kazakstan hemma och sedan Färöarna och Tyskland borta. Sex poäng är ett minimum.

***

Zlatan Ibrahimovic fick en vass start i Paris SG.

Annons

***

Premier League i helgen. Gött. Även Championship. Inte lika gött nu när försäljningen av Leeds havererat.

***

Rejäl semester efter EM och det behövde jag. Var skönt även om jag inte sänkte mitt handicap i golf mer än med några tiondelar. Värsta var att bästa rundan var den första.

Publicerad 2012-08-13 14:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto