Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Att DN blir blåst av det kontot är en skräll

Lundhs blogg

Jag är den förste att erkänna att det inte alltid är lätt i den nya mediavärlden där flödet av information är enormt och tempot är uppskruvat och ingen vill missa en bra grej. Det är som upplagt för att det ska bli fel i jakten på läsare och intäkter, och i förlängningen en överlevnad i en bister mediavärld.

Ändå är det rätt överraskande att Dagens Nyheter blir blåst av ett twitterkonto för Zlatan Ibrahomovic. Jo, ni läste rätt: IbraHOMOvic och det har DN alltså rättat till dagens tidning.

Dessutom står det på twitterkontot med tydlig skrift: “OBS! Detta är ett Parodikonto.” Och om det ändå fanns en tvekan så borde tweeten under den DN citerade fått dem att reagera, där det talades om annat än fotboll.

Ja, ja, det är som det är och det blir väl en läxa för DN, men det är rätt förvånande att det slinker igenom på en morgontidning som bygger mycket av sin retorik på trovärdighet och kritisk inställning.

Annons

Fast i en tid när man rustar ner på tidningarna så skapar man sig färre och färre kollar och då blir det så. Det är ett problem för hela branschen att vi jobbar snabbt, rappt och emellanåt utan eftertanke och koll.

***

Vill du se Sverige-Kina i kväll? Vi drar i gång 18:30 i BÅDE TV4-Sport och TV4-Sport Xtra (i HD och inga avbrott) och på fotbollskanalen.se om du har Play-abonnemang. ALLA DETALJER FINNS HÄR.

***

Måste slå ett slag för Alexander Kacaniklic i Ekwall vs Lundh on Tour där han råder alla unga spelare som får anbud från utländska klubbar att flytta.

***

Överlever Gais nu? Wanderson ivägskeppad i sista stund till Ryssland. Dessutom på lån så inte hela förlusten på brassen dyker upp i balansräkningen direkt och därmed torpederar elitlicensen. Ovanpå det kan det finnas en fåfäng förhoppning om att han gör succé och kan inbringa miljoner.

Annons

Fick i Helsingborg höra att HIF var intresserat att ta över honom innan fönstret skulle stänga men att Gais då plötsligt ändrade sig och inte ville skänka bort honom utan även vill ha fyra miljoner kronor för brassen vilket dödade dealen.

Inser att Jesper Jansson jagat på de flesta spelarna i allsvenska innan fönstret drog igen.

***

Tänk att en tidigare allsvensk storspelare ringde hem till en annan storspelare och ledare utan att de kände varandra och bad honom att ljuga när han fru skulle kolla var han varit i helgen. Ja, herregud.

***

Få i Helsingborg tror att Henrik Larsson blir kvar i Landskrona, men inte många är heller övertygade om att Aftonbladets nyhet om att han ska ta över HIF stämmer.

***

Får dessutom höra sköna stories om en del agenter, klockköp, husköp och en hel del annat. Inte bara spelare som drar in stålar i fotbollsvärlden.

Annons

***

Självklart förstår jag MFF-fansens frustration kring det uppkomna läget med tvångsbussande till derbyt i Helsingborg, men man får inte glömma att det varit oerhört stökigt och att polis och arrangörer måste agera på något sätt.

Däremot så verkar dialogen mellan klubb och fans fram till i går kväll vara så där och då går det knappast att få ihop det hela. Parterna måste jobba ihop om det ska funka.

***

Synd att Albin Ekdal inte är högerback eller ytter. Lättare att slå sig in där.

***

Koppi i Helsingborg är klass. Dessutom är Hotell Viking i min smak.

Publicerad 2012-09-06 11:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto