Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Det kom ett brev till Erik Hamrén

Lundhs blogg

Fick följande i mejlen direkt efter matchen:

Tycker jag att det är att fotbollslandslaget bara tränar 1 timme om dagen när de är samlade. Och enligt till exempel Sydsvenskans rapport från lördagens träning utan fokus och intensitet. Hamren deltog inte utan stod och pratade med en supportergrupp från Ås i Västergötland enligt samma tidning.

När man samlar spelar som ändå är hemifrån i mer än en vecka, varför tränar man inte minst 4-6 timmar per dag? Klart att man presterar dåligt med Hamrens inställning och så lite träning tillsammans! Jag tycker inställningen och sättet Fotbollsförbundet hanterar detta på är bedrövligt och helt obegripligt.

Annons

Vad anser du? Med vänliga hälsningar, Claes L

Att det inte handlar om träning i landslaget utan om att för många spelare är ur slag och att det är uppenbart. Jag var på träningen i lördags och även om det var ett lite mer plojartat pass så är det inte det som är förklaringen till den lama insatsen. Johan Elmander och Mikael Lustig behöver snarare spela matcher och komma i form för att hitta rätt, och det är inte landslaget som löser åt dem.

Publicerad 2012-09-12 00:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto