POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Det kom ett brev till Erik Hamrén

Fick följande i mejlen direkt efter matchen:

Tycker jag att det är att fotbollslandslaget bara tränar 1 timme om dagen när de är samlade. Och enligt till exempel Sydsvenskans rapport från lördagens träning utan fokus och intensitet. Hamren deltog inte utan stod och pratade med en supportergrupp från Ås i Västergötland enligt samma tidning.

När man samlar spelar som ändå är hemifrån i mer än en vecka, varför tränar man inte minst 4-6 timmar per dag? Klart att man presterar dåligt med Hamrens inställning och så lite träning tillsammans! Jag tycker inställningen och sättet Fotbollsförbundet hanterar detta på är bedrövligt och helt obegripligt.

Vad anser du? Med vänliga hälsningar, Claes L

Att det inte handlar om träning i landslaget utan om att för många spelare är ur slag och att det är uppenbart. Jag var på träningen i lördags och även om det var ett lite mer plojartat pass så är det inte det som är förklaringen till den lama insatsen. Johan Elmander och Mikael Lustig behöver snarare spela matcher och komma i form för att hitta rätt, och det är inte landslaget som löser åt dem.

Publicerad 2012-09-12 kl 00:21

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå