Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

EXKLUSIVT med Martin Lipton

Lundhs blogg

Efter Zlatan Ibrahimovic show mot England är det många som vill höra vad Martin LiptonDaily Mirror har att säga. Ni vet, krönikören som sågade Zlatan i juni 2011 och kallade honom en nobody.

Vad säger han nu efter de fyra magiska målen nedan av Zlatan som blev hyllade av allt och alla på Friends Arena:

När jag hade tråcklat mig igenom mixed zone så rusade jag in i pressrummet och letade upp Lipton och sa att jag hade förberett tjära och fjädrar till honom. Krönikör Lipton som är en vänlig man skrattade till men gick sedan i försvarsställning.

Enligt Mirror-mannen så har han alltid gillat Zlatan och ansett att han är en bra spelare. Istället så gav Lipton bara uttryck för att Zlatan var en nobody i England där ingen har tyckt att han varit bra i matcherna mot engelska lag eller mot Englands landslag.

Annons

Dock lär det bli ändring på det nu, enligt Lipton som tror att fler än han kommer att inse att Zlatan Ibrahimovic är en stor, stor spelare. Fast Lipton intygade gång på gång att han alltid sett storheten.

Däremot så menade Lipton att Sverige ALDRIG vunnit matchen om inte Roy Hodgson bytt sönder det engelska landslaget efter pausen vilket man alltid gör i vänskapsmatcher. Ja, ja, det är lätt att säga så efteråt.

Fast Martin Lipton är en rätt skön profil som vågar tycka till och ibland hamnar en sådan kille snett. Som på Friends Arena där Zlatan med eftertryck visade att snacket om nobody var löjligt från start.

***

Alexander Kacaniklic otroliga match på den svenska vänsterkanten hamnade i skugga av ett Z, men det är underbart att se en ung spelare våga utmana på det sättet och skapa lägen. Heja.

Annons

***

Har tagit upp faran med att spela sådan här matcher för Sveriges plats på Fifa-rankingen. Kan konstatera att när man slår motstånd som England så tar man kliv, och då är det rätt…men det är en risk som sagt.

***

Nyhetsmorgon 06:45. Får gå en morgon som denna och dessutom är det kul att se målen igen.

***

Undrar vem som njöt mest på Friends Arena? Jag kan i varje fall avslöja att jag inte njöt när England vände 1-0 till 1-2, däremot njöt jag rejält när det gick från 1-2 till 4-2.

Publicerad 2012-11-15 00:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto