Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Svensson frälste en galen japan på King’s Cup

När vi svängde in framför 700-årsstadion i Chiang Mai i morse så kom en asiatisk kille puttrande på en moppe och han var iförd en svensk landslagströja. Var ju tvungen att kolla vem den svenska supportern var som skulle följa en svensk träning – och då visade det sig att han var från Osaka i Japan.

Toru Takeda fastnade för Anders Svensson och Sverige under VM 2002 och såg då två av matcherna på plats, bland annat Svenssons frispark mot Argentina. Förutom Svensson har han bra koll på de svenska spelarna – han var tveksam till Zlatans Barcelona-flytt, exempelvis och även Ljungbergs Japan-sejour.

Nu är han i Thailand för att se Sverige igen och det värsta är att det inte är en slump, utan herr Takeda har tagit semester för att åka till norra Thailand för att se King’s Cup med Sverige.

När jag berättade för honom att Svensson var kvar i landslaget sken han upp. Jag snackade med Lasse Richt som såg till att Takeda fick träffa Anders Svensson efter träningen och fick en tröja signerad av mittfältaren.

“Nu är jag i himlen”, sa en överlycklig Takeda på väg ut från arenan och förhörde sig om svenskarnas hotell. Jag hoppas att de tar väl hand om sin japanska superfan.

Ni får se mer av honom i Fotbollskanalen On Tour och garanterat se och läsa om honom i andra medier för TT och Bladet hakade på storyn efter att ha sett på mitt instagram om japanen.

***

Att Sven-Göran Eriksson ens orkar köra den om att han gör det för kärleken till fotbollen och inte för pengarna och hamnade i Förenade Arabemiraten. Jo, tjenare, det är troligare att Elvis lever än att det är sant. Fattar inte “Svennis” att han gör bort sig själv genom att hålla på så?

***

Gräset på arenan liknar mer blad eller ogräs.

***

Har så förbannat svårt för den öppna och hemska thailändska sexhandeln. Bara för att man strosar längs en gata vill man inte att kvinnor ska kasta sig på en och flåsa massage. Det är så fruktansvärt deppigt och förnedrande för alla inblandade.

***

Matkvaliteten varierar i Chiang Mai. Är oerhört svag för kyckling i röd curry och har ätit ett par högklassiga men däremot har både John’s Place och ett annat hak serverat diskvatten med bara ett par strimlor kyckling.

Publicerad 2013-01-22 kl 08:17

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons