Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Så laddar du bäst inför VM-fajten mot Nordkorea

En VM-titel står på spel i hettan i Chiang Mai – en bra bit över 30 plusgrader här – när Sverige möter Nordkorea 10:00 svensk tid, 16:00 thailändsk tid. Vinner Erik Hamrén o Co kan de kalla sig inofficella världsmästare och förbundskaptenen är sugen på titeln.

Du ser matchen på TV4-Sport eller på fotbollskanalen.se eller via fotbollskanalens iPhone-app eller TV4-Plays andriodapp. Så oavsett om du är på jobbet, i skolan eller någon annanstans så kan du se VM-fajten och HÄR FINNS ALLA DETALJER.

Matchen är också en del av King’s Cup och en semifinal och där vinnaren möter vinnaren av Thailand-Finland på lördag och förlorarna får nöja sig med en bronsmatch. Vid oavgjort är det ingen förlängning utan straffar direkt.

Här är det svenska laget:

Startelva: 1 Pär Hansson – 2 Adam Johansson, 3. Pontus Jansson, 4 Daniel Majstorovic, 5 Pierre Bengtsson – 6 Jakob Johasson, 7 Jiloan Hamad, 8 Anders Svensson, 11 Simon Thern – 10 Erton Fejzullahu – 9 Tobias Hysén.

Ersättare: 12. David Mitov Nilsson, 23 Oscar Jansson – 13 Alexander Milosevic, 14 Erdin Demir, 15 Viktor Claesson, 16 Robin Quaison, 17 Niklas Backman, 18 Martin Lorentzson, 19 Ivo Pekalski, 20 Viktor Prodell, 21 Christoffer Nyman.

Du laddar bäst för matchen genom att se Fotbollskanalen On Tour och där vi gjort ett avsnitt om dagen sedan landslaget landade i norra Thailand i lördags och vi med hjälp av Expresssens Daniel Kristoffersson går igenom lagdel för lagdel:

Avsnitt 1 – om målvakterna.

Avsnitt 2 – om ytterbackarna.

Avsnitt 3 – om mittbackarna.

Avsnitt 4 – om innermittfältarna.

Publicerad 2013-01-23 kl 08:46

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons