Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hoppet lever

Lundhs blogg

Fotbollskanalen Europa 23:15 i TV4. Kanske lite Gareth Bale-snack?

***

Våren närmar sig och efter en veckas skidåkning är det bara att hugga tag i jobbet igen med nya krafter, om än med ömmande lår. Kul att veta att den svenska fotbollssäsongen redan är i gång med den nya formen av Svenska Cupen.

Om det blir en succé? Ja, det återstår att se men gruppspel under den här tiden borde ha chans att lyfta cupen. Samtidigt finns risken att det inte blir de skarpa startelvorna som hade gällt i helt avgörande tävlingsmatcher.

Allsvenskan är blott en månad bort och innan dess är det ett viktigt VM-kval mot Irland. Gött för oss som gillar den inhemska fotbollen lika mycket som den internationella klubbfotbollen som slutspurtar.

Annons

[dailymotionplay id=”xxwpwi” size=”medium”]

Har inte helt gett upp hoppet om att Leeds ska nå playoff till Premier League och en seger mot Millwall värmer alltid, även om det är långt, långt dit och det krävdes två straffar för att ordna 1-0.

***

Soppatorsk i Stidsvig i dag. Klassisk motståndare i Åshöjden, Roar Hansens hem samt plats för en Rasta där käket är svajigt.

***

Nicklas Bendtner. Vilken man.

***

Dubbel SUPERLIVE i veckan. På onsdag är det fokus på Champions League och Paris SG på Harrys i Karlstad med SM i Fotbollskunskap redan 18:00 och på torsdag är det Europa Leagues åttondelsfinaler.

***

Barcelona. Vilken kris. Samtidigt en kris de flesta klubbar i världen tagit emot med öppna armar.

***

Undrar om Paris tar Valencia utan Zlatan? Inte övertygad.

Publicerad 2013-03-03 17:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto