Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Varför kan Leeds inte hålla rent?

Lundhs blogg

Leeds United har i veckan varit nära att slå både Leicester och Crystal Palace borta, men mina killar kan helt enkelt inte hålla rent framför Paddy Kenny när det närmar sig slutsignal. Det är helt förtvivlat.

Först var det ett sent 1-1 som rasslade in mot Leicester borta i tisdag. Och så följde jag kampen borta mot Crystal Palace och lik förbannat så kunde man inte hålla undan efter att ha vänt 1-0 till 1-2.

Ja, ja, det är inte kört än, nu väntar två hemmamatcher och vinster där så finns hoppet om en plats i playoff, och där kan allt hända. Jo, tjenare, men det är så man måste sälja in det som supporter. Orkar inte börja tänka på 2013-14 redan nu.

***

Daniel Majstorovic imponerar inte i AIK och det förvånar att han är given som mittback. Smällen mot Örgryte var rejäl, särskilt sett till att man verkligen ville spela i Europa även i höst. Möjligheterna finns än för AIK, om Malmö eller Häcken vinner Svenska Cupen.

Annons

***

Fotbollskanalen Europa 23:15 i TV4 – missa inte det.

***

Fick John Guidetti ett bakslag? Nu har det gått över fem veckor sedan han senast spelade, med Manchester Citys EDS mot Bolton, och därefter har U21-laget spelat flera matcher utan svensken. Senast var i fredags och då var inte Guidetti med. Räknar man helt bort den här säsongen, eller vad gäller?

Bara tanken på att John Guidetti skulle vara aktuell för VM-kvalet mot Irland som några av oss nog trodde när han verkade vara på gång kan man bara skrinlägga. Trist att det inte verkar lösa sig för honom.

***

Zlatan gör onekligen skäl för en del av lönen.

***

Svenska cupen är rätt kul men publiksiffrorna omgång 2 var ingen jättehöjdare, tyvärr. Även om Frej på 1175 och Nyköping på närmare 1500 sticker ut på ett positivt sätt.

***

Underbar match på Old Trafford mellan Chelsea och Manchester United. Nej, det var inget för tränare som vill se disciplin men det var en sprakande och öppen match och som böljade fram och tillbaka. Lägg till att Ferguson vägrade skaka hand med Benitez och det är inte svårt att se fram emot omspelet.

Annons

Lottningen av semifinalerna gav Wigan-Blackburn/Millwall och Manchester City-Chelsea/Manchester United. Knappast vad arrangörerna drömde om men kul för småklubbarna där en kommer att få spela i Europa League.

***

Två SUPERLIVE i rad onsdag och torsdag är förbannat roligt arbete men det gör att jag är som knockad av Tyson på fredagarna. Eller så är det åldern? Eller en kombination?

***

Helsingborgs hopp om Europaspel via cupen lever, men då måste man slå Gefle hemma nästa helg.

***

Även om Sir Alex Ferguson garanterar att Wayne Rooney är kvar nästa säsong så är det bara en sak som är säker och det är att man inte kan lita på vad någon säger. Ta bara Roberto Mancinis garanti att Mario Balotelli inte var till salu.

Publicerad 2013-03-10 21:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto