Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dags för sista SUPERLIVE på turné - med motormunnen Rydström

Lundhs blogg

Efter en ny deltävling i Grandiosa SM i Fotbollskunskap, den här gången på Harrys i Borgholm (där tar de inga fångar) så väntar det sista SUPERLIVE på turné. Henrik Rydström gästar mig, Ekwall och Micke Stålblom i studion och vi har järnkoll på Real Madrid-Galatasaray och Malaga-Dortmund.

I SUPERLIVE kan det mesta hända och senast hade vi Janne Tauer med och den nya Brage-backen bjöd naturligtvis till och berättade om vem som är mest “gangsta” av honom och Dulee Johnson:

Nu ska vi få fart på Henrik Rydström, motormunnen som lyfter Kalmar FF med bloggande och andra sociala medier men som nu flyger under radarn. Fast i kväll är han uppe på arenan.

Vi kör naturligtvis en rad olika tävlingar och man kan vinna fotbollsskor, Nickolson-jackor samt tv-lagströjor. Haka på oss på fotbollskanalen.se 20:00-23:00 och se det sista SUPERLIVE i den här formen.

När det gäller Janne Tauer så är det många som velat se när tysken gästade Ekwall vs Lundh och nu har vi grävt i arkiven och tagit fram programmet och det finns HÄR.

Annons

 

Publicerad 2013-04-03 19:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto