Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Vilken styrka av Hysén

Har inte en aning varför Tobias Hysén tackade nej till landslaget mer än vad han uppgett, att fotbollen får gå i andra hand den här gången. En imponerande styrka att palla tacka nej till viktiga VM-kval och det går att se på anfallarens instagram att han är med barnen och ser till att ta hand om dem.

ANNONS

Ingen har kommit rakt ut och sågat honom, men det är lätt att det grymtas och en del undrar hur det är möjligt när det småsnackas. I en värld av uppskruvade krav på prestation är det starkt att kliva av och stå för det och dessutom skylta med ledigheten via sociala medier. Säkerligen kan det kosta en framtida landslagschans, men det verkar inte bekomma Hysén vilket är lite häftigt.

Det är naturligtvis upp till var och en att göra vad de känner för, och ta beslut som de upplever som rätt. Ändå kan jag inte låta bli att beundra Tobias Hysén som går emot alla konventioner och tackar nej till något de flesta drömmer om, och det för att vara med sin familj. Livet går före fotbollen och inte många gör det valet.

Såg även att han hälsade till Pontus Wernbloom och Jonas Olsson att han hoppas på kross av Österrike på fredag. Så helt har han inte släppt fotbollen.

ANNONS

***

Wien i eftermiddag. För mig är staden alltid lite skrämmande och det är en känsla av “Den tredje mannen” som vilar över den och där efterkrigstiden skildras på ett allt annat än lockande sätt.

[youtubeplay id=”ZNUrv6Yxxc8″ size=”medium”]

***

Zlatan körde medier en dag där han blev fångad med Sportbladet i högsta hugg. Det ser även ut som om Expressen ligger på bänken och det förvånar väl ingen att han har koll. Senare gav han en presskonferens och bjöd till med många svar:

Han satt även ner med Patrick Ekwall och gjorde en intervju och gav en del intressanta svar:

Publicerad 2013-06-05 kl 11:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto