Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

En Schweden-Bomber är något helt annat i Österrike

[youtubeplay id=”aENb30PbatM” size=”large”]

ANNONS

Presskonferensen med förbundskapten Marcel Koller och lagkapten Christian Fuchs fick ett udda avslut med frågor om Schweden-Bomber. För min generation är det lika med Martin Dahlin i Borussia Mönchengladbach, men i Österrike är det något helt annat. Det är helt enkelt en gräddbulle.

Säger en del om den österrikiska pressen att man vill gräva kring Schweden-Bomber och hur det förhåller sig till landslagets inställning inför matchen mot Schweden. Ja, ja, det är väl som det är i olika länder.

Det handlade naturligtvis om att Sverige ska vara en munsbit för hemmalaget som kommer att vräka på med en kraftfull offensiv för att få med sig publiken och dessutom få till ett tidigt ledningsmål. Räkna med full fart.

För övrigt är företaget som tillverkar Schweden-Bomber i kris och har utlovat att bjuda på sådana utanför stadion inför VM-kvalet om de får 10 000 likes på Facebook, men jag hittar inte sidan, för jag gillar gräddbullar.

ANNONS

Och akta efter för när ni söker på Schweden-Bomber, det är mer än bara gräddbullar och gamla skyttekungar.

Fortfarande minns jag när vi som små cyklade till gräddbullsfabriken vid Södra Vägen i Lund och köpte krossade gräddbullar i lådor som man sedan åt med sked på vägen hem. Underbart, och slås bara av Augusta Janssons grejer.

Och nu hittade jag sidan för Facebook och företagets hemsida där man tackar för intresset för originalet.

Publicerad 2013-06-06 kl 12:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto