Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Lider med Nordfeldt - in med Hansson

Det såg inte så farligt ut när Kristoffer Nordfeldt gick i däck på den svenska träningen efter att ha kastat sig efter Sebastian Larssons skott. Men när målvakten inte reste sig och det rusade till folk för att hjälpa honom insåg man allvaret.

Knät låste sig uppenbarligen och målvakten kunde inte stödja på sitt högerben när han fick hjälp av två ledare att lämna planen på Friends Arena. Därefter väntade en bil och färd till sjukhuset för magnetröntgen av knät.

ANNONS

Snacka om bittert att bli skadad två dagar före ett VM-kval där det var givet att han skulle stå i mål när Andreas Isaksson var avstängd. Lider med keepern som nu kanske mister möjligheten att lira inför 45-50 000 åskådare.

Förre U21-landslagsmålvakten Nordfeldts har gått upp och ner, han var ett tag het men efter att BP trillade ur allsvenskan hade han svårt att hitta en bra klubb och var bland annat på provspel i Liverpool för att bli tredjemålvakt i klubben.

Det blev inget i England och istället hamnade han till slut i Heerenven och där krigade han sig in i målet och har under den senaste säsongen vuxit och fått mycket beröm för sitt spel. Vilket Hamrén fångat upp.

Är nu David Mitov Nilsson rätt val? Det är rätt att satsa på en allsvensk målvakt och för mig är Pär Hansson bättre och om HIF-målvakten kan komma loss hade det varit mitt val, men Mitov Nilsson funkar mot Färöarna.

ANNONS

Även om förbundskaptenen är inne på att vi i medierna underskattar tisdagens motståndare så är det trots allt så att Färöarna inte gjort några mål på bortaplan och blott hittat rätt två gånger: mot Sverige och Irland på hemmaplan.

***

Förstår mig inte på Labinot Harbuzis upplägg kring Prespa Birlik.

***

Martin Olsson på väg tillbaka. Kan han spela?

***

Här är restschemat i VM-kvalet och en seger på tisdag och i Dublin gör att Hamréns landslag kan skaffa sig ett grepp om andraplatsen återigen. Men det är givet att spelet måste bli rejält mycket vassare då.

Sverige: 11/6: Färöarna (h), 6/9: Irland (b), 10/9: Kazakstan (b), 11/10: Österrike (h), 15/10: Tyskland (h)

Irland: 6/9: Sverige (h). 10/9: Österrike (b), 11/10: Tyskland (b), 15/10: Kazakstan (h)

Österrike: 6/9: Tyskland (b), 10/9: Irland (h), 11/10: Sverige (b), 15/10: Färöarna (b)

ANNONS

***

Den här VM-kvalsamlingen har varit idel återbud, skador och problem. En rad prövningar för Hamrén som inte får hjälp av att så många spelare är på semester och knappast funderar på att träna sig i form.

Publicerad 2013-06-09 kl 13:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto