Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Gone Fishin’

Lundhs blogg

Dags att dra på semester och det blir kanske inte så mycket fiskande i verkligheten, men det blir ett annat tempo i några veckor. Drar till Österlen för att ladda om efter ett intensivt EM som varit roligt att bevaka och en hel del annan fotboll under våren och sommaren.

Fotbollskanalen Europa drar i gång söndagen 25 augusti i TV4 och till dess ska jag vara tillbaka i sadeln igen. Då kliver även Tobias Rosvall in i en ny roll på fotbollskanalen.se och det blir nya och spännande tider för alla oss som jobbar på sajten och på TV4-Sport.

Innan dess blir det stilla i den här bloggen även om det kanske blir en del twitter på vägen för det är svårt att släppa helt. Kanske ser jag någon match i allsvenskan eller superettan som ledig åskådare och möjligen hinner Kiviks AIF sparka i gång höstsäsongen innan Stockholm kallar igen.

Givetvis får jag även kolla in VM-kvalgenrepet för Hamrén o Co mot Norge men det blir på tv:n och kanske något mer bakåtlutat än vanligt. Drömmen om Brasilien lever än men den känns mer avlägsen efter vårens VM-kval.

Annons
Publicerad 2013-07-31 17:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto