Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Går att se de här målen om och om och om igen

Sverige gjorde det viktigaste i vinna-eller-försvinna-matchen i Dublin och vann mot Irland. Resultatet är alltid överordnat i min värld och tre poäng ger Hamrén o Co en skjuts mot ett VM-playoff i november. Det går att onekligen att se målen om och om igen och se hur Blågult återigen vänder ett underläge:

Även U21-landslaget gjorde en stark insats mot Polen och målen var riktigt snygga.

***

Dublin + svenska fans = bandyfinalen.

***

En del sågar Sverige för att man inte har en chans i VM, och att man inte ska hetsa upp sig för att man har Brasilien-hoppet kvar. Glöm inte att Tommy Svenssons landslag var rätt nederlagstippat både inför EM 1992 och VM 1994 och framför allt var det ingen som trodde på Thomas Ravelli inför USA-VM och det hade varit en konflikt mellan Tomas Brolin och förbundskaptenen under vintern.

ANNONS

***

Erik Hamrén skämtade på min fråga om kritiken svetsat samman laget…och undrade om jag menade att han skulle tacka media. Nej, verkligen inte, vi har ingen del i det hela. Däremot fastnade jag för det Patrik “Bjärred” Andersson sa inför matchen: “Övertygad att Sverige vinner, de gör det alltid bra när de fått mycket skit.”

***

DN:s spelarbetyg efter matchen belyser hur olika man upplever matcher. Här är för övrigt fotbollskanalens betyg.

***

Mot Astana! Tar vägen om Söderstadion. Konstaterade precis i en diskussion med SVT:s Jane Björck att det är så fantastiskt att vara på turné med landslaget och bara ge allt och jobba.

***

Erik Hamrén ska inte bli förbundskapten för Irland i framtiden. Tveksam om Giovanni Trapattoni kan ut på gatan utan livvakt. Inte bara journalisterna är ute efter hans huvud efter förlusten mot Sverige och landslagets förfall. Det var hätskt på presskonferens och bäst var att någon journalist fick ett tokspel kring att Darren Gibson inte var med.

ANNONS
Publicerad 2013-09-07 kl 13:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto