Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Hamrén o Co bommar igen ALLT

Precis till vänster vid pressingångens utgång på Friends Arena har det tidigare varit fritt blås att kolla in på de stängda svenska träningarna, men inte längre. Männen som hängde upp ett blått skynke med SvFF-emblem sa att det skedde på förbundets uppdrag.

Bladets snapphane Johan Flinck kan sniffa upp en sådan story på 100 meters håll och var direkt på Lasse Richt huruvida han kommenderat upp skynket. Fotbollschefen duckade och påstod att det handlade om en bakgrund till en lagbild.

NU KOMMER BEKRÄFTELSE ATT DET VAR SVT:S FEL.

Cynikern i mig trodde givetvis inte på Richt men det lät bra och nu fattar jag att han inte höll sig till sanningen. Självklart ska de bomma igen om det kan hjälpa till på vägen mot Brasilien.

Det svåra är som vanligt att stoppa spelarna från att prata med diverse i presskåren och där berätta om hur laget formeras.

Under söndagen kom även chockbeskedet (OBS! Ironi.) att Zlatan Ibrahimovic gjort sin enda presskonferens för den här samlingen, och att det inte blir någon ny inför tisdagens match. Kanske tömde hans sig helt i mixed zone i fredags?

App, app, app…inte skämta så med lagkaptenen. Kanske får vi en djuplodande intervju med Lasse Richt i lagkaptenens app? Eller så kör han en fyllig Q&A med sig själv i appen med engelsk översättning?

***

Tänk att Simon Bank är en lurkare på twitter. En som kollar men inte deltar.

***

Lite undrande till att piska fram Pierre Bengtsson, Adam Johansson och Erkan Zengin nu? De hade varit hetare när det var längre till match ett men inte mellan matcherna när de är långt från spel.

***

Ekwall vill ha Loa Falkman. Jag vill ha Ebbot. och då helst i helikopter som i Gbg-derbyt. Lovar att han kan piska upp frenesin på Friends Arena.

[youtubeplay id=”GGKiRoefw_k” size=”medium”]

Dessutom är jag säker på att han kan få Ronaldo ur balans om han lyfter på kaftanen och visar vad som gjort avtryck i norska motsvarigheten till SVT:

[youtubeplay id=”PwyFXOcGKO4″ size=”medium”]

***

Portugals utsända journalister hade helt missat storyn om Anders Svenssons bil. De visste inte vem Svensson var.

***

Öppet tak. Fördel eller nackdel? Ja, trist för publiken givetvis men samtidigt kan jag inte se att det är ett plus för Portugal, men det är en skön psykning att vara inne och rota i huruvida taket ska vara öppet eller stängt på Sveriges hemmaarena. Portugiserna kan alla tricks i boken och några till.

Publicerad 2013-11-17 kl 13:50

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons