Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

SNN News vs Partaj

Kul att SNN News bjöd in mig och Ekwall att lämna en rapport från Friends Arena inför Portugal-matchen. Det var en hel del klädbyten och tydligen låter jag så…trodde jag talade rikssvenska. Saknade juggelänken på armen och hade velat ha mer av amish-skägg. Fast Ekwall är klockren i Hawaii-skjorta.

Det är rätt kul att bli hånad på det sättet. I våras var Partaj i gång och hånade oss och de fick till juggelänken, eller kättingen, på ett bra sätt, och jag gillade även greppet med knutna händer över knät. Där var även Hamrén skön.

[kanal5play id=”118565045″ size=”medium”]

Ekwall var ännu vassare i Partaj, nästan så jag trodde att det var han. Däremot var längdskillnaden mer påtaglig och verklig i SNN News. Dock vann Carl Bildt det programmet efter sin insats med saxofonen.

Publicerad 2013-11-18 kl 22:36

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons