Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dubbel final för Fotbollskanalen Europa

I kväll vid 23:00 är det dubbel final för Fotbollskanalen Europa i TV4-Sport och på fotbollskanalen.se. Vi kör där eftersom det är en extra lång långfilm i TV4, men sedan går det även att se höstfinalen i TV4 vid midnatt och givetvis många gånger på fotbollskanalen.se och dess appar.

Därefter tar vi jullov. Programmet är tillbaka efter helgerna den 12 januari. Då i TV4 och på fotbollskanalen.se som vanligt och det blir en radda program fram till ligornas slutskeden i maj. Det är sjätte säsongen för programmet med den inriktningen, de två första åren körde vi mer av ett debattprogram och då var Ola Wenström programledare.

I kväll blir det Patrick Ekwall, Johanna Garå och jag i studion då Simon Bank är på sin evighetssemester på rivieran och Jesper Hussfelt är i Italien och jobbar. Räkna med ett späckat program då det finns mycket att ta i mål som derbyt i Milano, Paris SG mot Lille och starten på julrakan i England.

Om du vill se gamla favoriter av programmet så finns DE HÄR.

Publicerad 2013-12-22 kl 10:07

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons