Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dubbel final för Fotbollskanalen Europa

Lundhs blogg

[tv4play id=”2511451″ size=”large”]

I kväll vid 23:00 är det dubbel final för Fotbollskanalen Europa i TV4-Sport och på fotbollskanalen.se. Vi kör där eftersom det är en extra lång långfilm i TV4, men sedan går det även att se höstfinalen i TV4 vid midnatt och givetvis många gånger på fotbollskanalen.se och dess appar.

Därefter tar vi jullov. Programmet är tillbaka efter helgerna den 12 januari. Då i TV4 och på fotbollskanalen.se som vanligt och det blir en radda program fram till ligornas slutskeden i maj. Det är sjätte säsongen för programmet med den inriktningen, de två första åren körde vi mer av ett debattprogram och då var Ola Wenström programledare.

Annons

I kväll blir det Patrick Ekwall, Johanna Garå och jag i studion då Simon Bank är på sin evighetssemester på rivieran och Jesper Hussfelt är i Italien och jobbar. Räkna med ett späckat program då det finns mycket att ta i mål som derbyt i Milano, Paris SG mot Lille och starten på julrakan i England.

Om du vill se gamla favoriter av programmet så finns DE HÄR.

Publicerad 2013-12-22 10:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto