Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Dubbel final för Fotbollskanalen Europa

ANNONS

I kväll vid 23:00 är det dubbel final för Fotbollskanalen Europa i TV4-Sport och på fotbollskanalen.se. Vi kör där eftersom det är en extra lång långfilm i TV4, men sedan går det även att se höstfinalen i TV4 vid midnatt och givetvis många gånger på fotbollskanalen.se och dess appar.

Därefter tar vi jullov. Programmet är tillbaka efter helgerna den 12 januari. Då i TV4 och på fotbollskanalen.se som vanligt och det blir en radda program fram till ligornas slutskeden i maj. Det är sjätte säsongen för programmet med den inriktningen, de två första åren körde vi mer av ett debattprogram och då var Ola Wenström programledare.

I kväll blir det Patrick Ekwall, Johanna Garå och jag i studion då Simon Bank är på sin evighetssemester på rivieran och Jesper Hussfelt är i Italien och jobbar. Räkna med ett späckat program då det finns mycket att ta i mål som derbyt i Milano, Paris SG mot Lille och starten på julrakan i England.

ANNONS

Om du vill se gamla favoriter av programmet så finns DE HÄR.

Publicerad 2013-12-22 kl 10:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto