Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Här är vår svenska höstelva - och flopparna

I “Fergie Time” gick vi igenom svenskarna ute i Europa och tog ut en drömelva av de hetaste blågula spelarna från höstens ligaspel. En del som inte varit med alls i Erik Hamréns landslag som ju bommade VM.

ANNONS

Det är dock slående att det saknas riktigt vassa alternativ på mittfältet och därför blev det mer 4-3-3 med Zlatan på topp ihop med Berg och Gerndt. Farnerud, Bengtsson och Wendt är andra som inte är med i landslaget men som platsar i vår elva.

Vi tog även ut en bänk på spelare som är iskalla och dit var det betydligt lättare att hitta spelare. Tyvärr. Ni kan även se den svenska skytteligan bland utlandsproffsen i höst om ni kollar in höstens sista “Fergie Time.”

Publicerad 2013-12-23 kl 15:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto