POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Vilka gäster vill ni se i podden?

Har avverkat två avsnitt av min podd “Lundh” med VM-domaren Jonas Eriksson och Blåvitts tidigare sportchef Håkan Mild. Även om jag haft en del tekniska problem (jag är nog en av tidernas mest otekniska personer) och ljudet har inte varit hundra. Är medveten om det och det är något jag jobbar på och det kan bara bli bättre.

Ni hittar podden på fotbollskanalen.se på denna länk. Den finns på iTunes, Feedburner och en del andra ställen där poddar ligger. Bara att söka på “Lundh” så lär nji hitta den.

Har fått rejält med respons efter de första avsnitten och det är oerhört roligt att många lyssnar, att de flesta är positiva och det verkar som om det fanns ett utrymme för en sådan här mer journalistiskt inriktad podd.

Jag vill ha fram nyheter och kommer inte att tveka att ställa folk till svars och försöka borra i sådant som kanske inte alltid får plats eller som känns bekvämt.

Hade egentligen ingen tanke på att dra i gång en podd så sent efter alla andra men både TV4-Sports nyhetschef Niklas Supanich och fotbollskanalens ansvarige Tobias Rosvall drev på och ansåg att det kunde vara ett steg i rätt riktning.

Glad över att jag lyssnade på dem och gick i gång på projektet och nu handlar mycket om att hitta rätt gäster och få tid att träffa dem.

På måndag väntar Pia Sundhage och på många sätt blev det inte ett upplägg som jag väntat mig, men det var intressant och tankeväckande på många sätt att prata med förbundskaptenen som har sikte på VM-guld 2015 och tror sig hittat vägen som ska ge stolpe in snarare än stolpe ut.

Tveka inte att höra av er via twitter eller mejl till olof.lundh@tv4.se om ni har åsikter, tankar, idéer, kritik eller önskemål om gäster. Redan har jag en lista som jag jobbar på och jag hoppas inte att de två första avsnitten ska avskräcka folk utan snarare göra dem intresserade av att delta.

Här är en del av reaktionerna som jag fått:

Oglashowka0s@0glasco 1m @oloflundh Oscar Hansson liksom mig

 

 1. @oloflundh Lars-Christer Olsson (SEF), Mats Enquis (SEF), Roger Gustafsson (Blåvitt) samt Pontus Wernbloom

 2. @oloflundh Stefan Rehn,Tomas Ravelli, George Mourad, Peter Ijeh Och Fredrik Risp

 3. @oloflundh Marcus Allbäck!

  @oloflundh efter inledande pods tycker jag agent vore spännande. Dahlin?

  Noel Schulz@NoelSchulz1 4m

 4. @oloflundh Vilka gäster vill ni se i podden? https://ift.tt/1iZL6Aj @BojanDjordjic7

 5. @oloflundh hade varit kul att att höra Mats Grens planer för IFK och kaoset i övergången från J-södra.

  @oloflundh HELSINGBORGS VD/ORDFÖRANDE. Nyfiken på tankebanorna i styrelsen ang. supporterkontraktet. Dummaste som hänt i fotbollssverige.

  Erik Dahlberg@ErikDahlberg3 6m

 6. @oloflundh Suleyman Sleyman, Stuart Baxter och Jonas Thern.

 7. @oloflundh skulle vilja se en med Johan Mjällby.

 8. @oloflundh Jonas Thern, Patrik Mörk, Tomas Brolin, Fredrik Ljungberg

 9. @oloflundh: Vilka gäster vill ni se i podden? https://ift.tt/1iZL6Aj ” Representant från supporterpolisen alt. Bea Ask.

 10. Herrejävlar vilken bra pod du satt ihop, bra jobbat Har percis lyssnat på Mild-avsnittet, äntligen någon som vågar ställa lite tuffare frågor! Ska erkänna att jag i inledningen av poden tänkte “jaja, säger han ja, men blir väl alldeles lagom tuffa frågor” men tji fick jag, det var så jag satt och skruvade på mig när jag hörde vissa frågor kring agenterna och annat. En sak bara, du har säkert redan fått 100 mail om att Mild aldrig spelade PL-fotboll, the Dons låg i ettan då. Men men, skit i det, detta var förbanne mig det bästa jag hört sedan konfirmationen, keep up the good work! MOT! Mvh Kristoffer Gustafsson

 11. Hej Olof,

Ville bara tacka för en mycket bra pod! Väldigt intressant med djupa intervjuer som inte ryms i det skrivna formatet. Bra också att du vågar ställa både bekväma och obekväma frågor. Fortsätt så.

Vänligen
Mattias

Hej Olof,

Lyssnade nyligen på agendasättarna-intervjun med Johan Mjällby, grymt vältalig och intressant herre. Han tycker jag definitivt du ska försöka få till en pratstund med! Sen skulle Özkan Melkemichel vara spännande.

Ser med glädje fram emot den nya pådden!

Med vänlig hälsning, Joakim Jerpenfeldt

Hej Olof.

Hade vart väldigt intressant att lyssna till vad Roger Gustafsson i IFK Gbg har att säga. Han är ju ganska anonym nu för tiden. Höra lite om hans visioner med akademin och änglagårdsskolan.

Med vänlig hälsning, Joachim.

Peter antoine! Bjuder oftast på sig själv, bör vara lättillgänglig och pratsugen!

Simon

Oj va kul jag tycker de ska bli nu när du börjar podda. Jag tycker din blogg har varit mkt bra i flera år och älskar de olika sportpoddarna som finns så de här lovar gotta,

Kör hårt chefen! Puss, Magnus

Lyssnar på nära alla poddar om fotboll. Kul att du börjar. Ännu har ingen fångat in Jonas Thern. Ilsken man som har kul o bra åsikter. Björn Andersson vore bra oxå. Kan du ta på samma tripp.

Hans Törnqvist

Hej!

Läste på din blogg att du ska börja podda.
Hade varit intressant att lyssna på Tommy Söderberg (utan medhjälpare).

Vänliga hälsningar, Mathias Karlmander

Publicerad 2014-04-16 kl 15:20

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå