POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

SM i Fotbollskunskap är tillbaka

På tisdag går kvalet till SM-finalen i Fotbollskunskap i gång. I början av juni korar vi vinnaren i Grandiosa SM i Fotbollskunskap i en tv-sänd final, men innan dess ska vi vaska fram finalisterna som får komma till TV4 i Stockholm och göra upp om den äran, en buckla och fina priser. Upplägget är som vanligt med kvaltävlingar runt om i Sverige och även en kvaltävling på fotbollskanalen.se.

Ovan ser ni hur det gick i fjol.

På tisdag 22 april är vi på O’Leary’s på Avenyn i Göteborg och drar i gång kvaltävlingen 18:30. Som vanligt är det Offside som står för frågorna och Patrick Ekwall och jag rattar kvalen på plats. Onsdag 23 april är vi på Harry’s i Borås och kör den andra kvaltävlingen med start 18:30. Dessutom blir det kvaltävlingar i Kalmar 7 maj, Lund 8 maj och Stockholm 12 maj.

Turnén med Grandiosa SM i Fotbollskunskap

22 april Göteborg, O’Leary’s

23 april Borås, Harry’s

7 maj Kalmar, Harry’s

8 maj Lund, Harry’s

12 maj Stockholm, O’Leary’s

Nytt för i år är att det även går att tävla på mobilen via fotbollskanalens appar som finns för iPhone, iPad, tablet och Android (LADDA NER DEM HÄR) så det finns alla möjligheter att ta sig till finalen i början av juni.

Publicerad 2014-04-17 kl 11:41

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå