Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Beklagar men podden (och allt annat) har uppehåll

Lundhs blogg

I dag var tanken att en podd med min kollega Hasse Backe skulle gått ut, men jag mäktade inte med att styra upp det. Beklagar det men jobbet med VM i Brasilien tog till slut musten ur mig och min känsla var att det inte skulle bli bra. Vill ju ha kvalitet när det väl är dags, och sedan var det även så att jag visste att det var förändringar på gång och det skulle bli svårt att göra utan att fråga om det.

Så podden tar ett brejk fram till i slutet av augusti och räkna med att jag i höst ska träffa Hasse Backe. Tanken när vi drog i gång podden i våras var tio avsnitt och utvärdera men när intresset var stort och lyssningen bar i väg så gjorde jag ytterligare fem stycken och det parallellt med VM-förberedelser, annat jobb och sedan VM på plats i Rio de Janiero.

Har varit oerhört roligt med all respons kring podden och det finns som sagt 15 avsnitt att lyssna på här med Jonas Eriksson, Anders Svensson, Anders Carlsson, Katherine Salisbury, Henrik Rydström, Håkan Mild, Pia Sundhage, Niclas Ericson, Jonas Olsson, Erik Edman, Marcus Berg, Sven-Göran Eriksson, Stefan Andreasson, Bosse Lundquist och Johan Mjällby.

Annons

Givetvis tråkigt att inte kunna mata ut nya avsnitt när det finns tid för de flesta att lyssna men det fanns varken kraft eller utrymme i schemat för att lösa det och man kan inte heller spela in hur många som helst långt i förväg. De går inte att göra helt tidlösa. Beklagar om någon är besviken men hoppas att ni förstår att semestern har tagit över. I slutet av augusti är den tillbaka.

Detsamma gäller krönikor, blogg och annat arbete. Just nu knegar jag bara med solbrännan, på att skägget ska få växa och att göra så lite som möjligt. Framför allt så få tider som möjligt att passa och så få måsten som möjligt. Batterierna ska laddas upp till hösten med allsvenskan, landslagets EM-kval, Fotbollskanalen Europa och en del annat.

Publicerad 2014-07-21 07:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto