Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Facit på landslagstruppen

Lundhs blogg

Tråkigt med misstankarna kring Syrianska men det är uppenbart för alla som spelar på fotbollsmatcher och följer oddsens rörelser och annat kring spel att något var på gång. Om det är uppgjort? Ja, det får utredningen visa men tyvärr är det svårt att gå till botten med det här och känslan är inte alltid att fotbollen och spelbranschen vill gå till botten med det här.

***

Mario Balotelli ångrar att han lämnade England. Trodde aldrig att han skulle erkänna ett fel.

***

SvFF:s generalsekreterare Michael Santoft har tre dagars jobb kvar, sedan väntar ett annat liv. Han blir avtackad på torsdag efter fem år på förbundet och man kan väl säga att det kanske inte riktigt blev som tänkt. Rekryterad av Lars-Åke Lagrell från RF och han stöpte om en del på förbundet men känslan är att han inte hann klart med sitt jobb. Så blir det ibland.

***

Oroande att se Stevan Jovetic framfart i Manchester Citys tröja. Han spelar i Montenegro som kanske kan spöka för Sverige i EM-kvalet.

Annons

***

Markus Rosenberg nobbade Erik Hamréns invit och det var synd sett till vad MFF-anfallaren visat upp och att Sverige i dag saknar några riktigt vassa avslutare. Samtidigt är det förståeligt sett till att “Rosi” aldrig kan ha känt sig som ett av förbundskaptenens hetaste alternativ oavsett vad han gjort ute i Europa.

Trist att det blir så men sett till åldern är det förståeligt att Rosenberg vill satsa på klubblaget. Hade han känt Hamréns förtroende genom åren hade han säkert resonerat annorlunda. Rosenberg har inte heller riktigt lyckats i landslaget och om det sedan beror på möjligheter, spelsätt eller annat går att diskutera men länge konkurrerade han med Zlatan Ibrahimovic och Henrik Larsson.

Här nedan är truppen som jag bloggade om och ville se Hamrén presentera:

Målvakter: Andreas Isaksson, Kristoffer Nordfeldt.

Annons

Backar: Mattias Johansson, Mikael Lustig, Jonas Olsson, Per Nilsson, Filip Helander, Andreas Granqvist, Martin Olsson, Oscar Wendt.

Mittfältare: Kim Källström, Pontus Wernbloom, Sebastian Larsson, Albin Ekdal, Oscar Hiljemark, Nabil Bahoui, Emil Forsberg, Jimmy Durmaz, Erkan Zengin.

Anfallare: Zlatan Ibrahimovic, Ola Toivonen, Muamer Tankovic, Markus Rosenberg, Branimir Hrgota.

TILLÄGG: Borde givetvis haft med Niklas Hult med i truppen och i så fall på Wendts eller Bahouis bekostnad.

 

Här är truppen som Hamrén presenterade med nytillkomna i versaler och ratade överstrukna:

Målvakter: Andreas Isaksson, Kristoffer Nordfeldt, JOHAN DAHLIN.

Backar: Mattias Johansson, Mikael Lustig, Jonas Olsson, Per Nilsson, Filip Helander, Andreas Granqvist, Martin Olsson, Oscar Wendt, MIKAEL ANTONSSON, PIERRE BENGTSSON.

Annons

Mittfältare: Kim Källström, Pontus Wernbloom, Sebastian Larsson, Albin Ekdal, Oscar Hiljemark, Nabil Bahoui, Emil Forsberg, Jimmy Durmaz, Erkan Zengin.

Anfallare: Zlatan Ibrahimovic, Ola Toivonen, Muamer Tankovic, Markus Rosenberg, Branimir Hrgota, TOBIAS HYSÉN, JOHAN ELMANDER.

TILLÄGG: Borde givetvis haft med Niklas Hult med i truppen och i så fall på Wendts eller Bahouis bekostnad.

 

Publicerad 2014-08-26 18:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto