Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Zengin eller Hysén istället för Bahoui

Lundhs blogg

Fotbollskanalen On Tour är tillbaka och förstärkt av Andreas Sundberg.

***

Jimmy Durmaz höll inte igen om bristen på kvalitet i motståndarnas backlinje. Håller med Hamrén om att då får han leva upp till det måndag kväll.

***

Sorglig text men läsvärd om Tidningsbaronernas sista strid av DN:s Björn af Kleen.

***

Erik Hamrén bjuder på humor med sin svenengelska…och i dag var det om Zlatan: “I don’t know what you say in Austria, in Sweden we say that he is grädde på moset.”

***

Nabil Bahoui skulle startat för Sverige mot Österrike, men hans ljumskar höll inte i den sista testen under söndagens träning på Ernst Happel-Stadion. Trist för AIK:aren som skulle spelat sitt livs största match, trist för Erik Hamrén som trodde att snabbheten och fysiken skulle innebär problem för det österrikiska landslaget.

Annons

Blir det Erkan Zengin eller Tobias Hysén? Eller någon annan lösning? Om Zengin spelar får landslaget mer av en mittfältare och kanske inte samma hot i djupled, om Hysén spelar är det mer av en anfallare som är bättre i djupled och kanske är svagare i försvarsspelet. Andra alternativ är Pontus Wernbloom in för att flytta upp “Seb” Larsson men det tror jag inte på.

Så här hade Erik Hamrén tänkt ställa upp: Isaksson – Bengtsson, Granqvist, Antonsson, M Olsson – Larsson, Källström, Ekdal – Durmaz, Ibrahimovic, Bahoui.

Så här ser alternativen ut:

Isaksson – Bengtsson, Granqvist, Antonsson, M Olsson – Larsson, Källström, Ekdal – Durmaz, Ibrahimovic, Zengin.

Isaksson – Bengtsson, Granqvist, Antonsson, M Olsson – Larsson, Källström, Ekdal – Durmaz, Ibrahimovic, Hysén.

Annons

Isaksson – Bengtsson, Granqvist, Antonsson, M Olsson – Wernbloom, Källström, Ekdal – Larsson, Ibrahimovic, Durmaz.

För egen del hade jag gått på Hysén men förstår Hamréns resonemang om att vara säkrare bakåt med Erkan Zengin som i så fall skulle få debutera i tävlingssammanhang. Emil Forsberg eller Branimir Hrgota, då? Verkar uppenbart att de inte gjort samma starka intryck på förbundskaptenen som Bahoui.

Publicerad 2014-09-07 15:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto