Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Elmander om kritiken, framtiden och skägget i Ekwall vs Lundh

Efter några års uppehåll är Ekwall vs Lundh tillbaka, och denna gång från Abu Dhabi, där förbundskapten Erik Hamrén samlat de bästa svenska spelarna från Allsvenskan, Tippeligan och Superligan. Vi kör ett program om dagen hela vägen in i kaklet och premiärgäst är landslagsveteranen Johan Elmander.

ANNONS

Anfallaren hade en tung höst när hans pappa överraskande gick bort efter sjukdom och det påverkade naturligtvis fotbollen. Johan Elmander fick bland annat kritik för sitt spel i landskampen mot Liechtenstein i höstas, och därmed även Hamrén som satsade på honom. Vilket fick som följd att Elmander nobbade landslaget i oktober.

Fast att sluta finns inte för Johan Elmander som siktar på EM 2016 och ser tio dagar i januari som ett perfekt sätt att starta säsongen. I programmet stänger han dörren för IFK Göteborg, försvarar Hamréns landslag och förklarar att klivet upp från U21-landslaget till A-landslaget är stort och inte helt lätt att klara av.

***

Överraskande kallt i Abu Dhabi. Eller rättare sagt: inte varmt.

***

Lider med Kristoffer Olsson som fick en liten fraktur på vadbenet i slutet av det första träningspasset och är på väg hem till Danmark igen. Enda trösten är väl att det lär komma fler chanser för tonåringen. Här skriver han själv om det på Instagram.

ANNONS

***

Landslagets överledare Kenneth Håkansson är inte med landslaget i Abu Dhabi. Bortrest på långresa… Hade annars gärna frågat honom om SvFF-utredningen av Landskrona Bois, men det går ju inte då.

***

Att Robin Quaison svarar när Marcus Allbäck ringer men inte när Håkan Ericson hör av sig. Det säger givetvis en del och det är ingen hemlighet, annat än för dem som håller för öron och ögon, att U21-landslagets förbundskapten har problem med en del spelare och det inte sällan skär sig med dem. Däremot kul att höra att Quaison vill spela för Sverige.

***

Assisterande tränaren och scouten Reine Almqvist fick en passning från en landslagsledare att han snackade för mycket med oss i presspacket, men innan dess drog han några fina stories. Inte minst om en kväll på Sundspärlan i Helsingborg.

Publicerad 2015-01-12 kl 13:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto