Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

God Jul och Gott Nytt År, snart nya tag igen

God Jul och Gott Nytt År. Hoppas ni får både klappar, något gott från julbordet och rätt julmust, om det är nu vad ni går i gång på. För egen del nöjer jag mig med några iskalla glasflaskor med Apotekarnes julmust. Fick loss elva stycken i en sen räd mot ett HemköpSödermalm. Det är svårt att få tag i sedan några år tillbaka.

ANNONS

Helgerna har plötsligt anfallit, lika överraskad varje år över hur snabbt det går, och det är några lediga dagar som väntar där aktiviteten är mindre. Krönikerandet går ner och likaså bloggen som pausar fram till efter Malena Ernman avslutat 2015 och välkomnat 2016. Det är ganska snart, trots allt.

Gör dock ett inhopp med en fotbollskrönika i TV4-Sporten på Juldagen 19:10 och dessutom ett gästspel i NyhetsmorgonAnnandagen. Sedan är det poddinspelning ute i landet på måndag och redan 2 januari väntar Abu Dhabi och landslaget för den årliga vinterturnén. Inte illa när man älskar sitt jobb.

Men allt stannar inte av, på fotbollskanalen.se är det fullt pådrag dag ut och dag inte. Dessutom rullar podden Lundh på med nya avsnitt, senast ut i måndags var landslagsbacken Andreas Granqvist som du lyssnar på via denna länk. Gav en del eko i både Expressen och Aftonbladet.

ANNONS

Gillade att snacka en dryg timme med “Granen” om allt från tillvaron i Ryssland, hur kritiken påverkat landslaget samt hur han drömmer om att återvända och avsluta karriären i Helsingborgs IF. Dessutom var han befriande öppen när vi satt på Marina Plaza i hemstaden och snackade om en karriär som gått från Påarp till Krasnodar och passerat Premier League, Eredivisie och serie A.

På måndag väntar ett avsnitt med Kjell Jonevret. Han tog Djurgården till dubbeln 2005 men fick sparken mitt i slutspurten hösten 2006 efter en svagare säsong än väntat. Även om han var assisterande till Erik Hamrén under EM-kvalet och EM 2012 så är han ett starkare namn i Norge, och tränar i dag Viking Stavanger.

Sedan tidigare finns det 81 avsnitt av podden #Lundh och de går att lyssna på via Fotbollskanalen.se eller iTunes, Acast, Youtube eller så googlar man Lundh och pod och hittar den. Givetvis finns podden på Podcaster, Podkicker och en massa andra alternativ för poddlyssnande.

ANNONS

Bara att hänga på, en bra bit över fem miljoner lyssningar kan väl inte ha fel? Har du mycket tid ledigt i helgerna så är det perfekt att bränna av en rad avsnitt för att lära känna en del av de aktiva inom svensk fotboll men även höra hur en del ställs till svars och få en del inblickar.

Publicerad 2015-12-23 kl 13:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto