Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vi är på turné på den spanska solkusten

Lundhs blogg

Fotbollskanalen On Tour är i Marbella där kollega Ekwall trivs och planerar att pensionera sig framöver alternativt förlägga en del av året. Vi synar startelvan som vi utläste på träningen, blir stormade av en rysk liten kille och ser fram emot VM-kvalet.

***

Stängd träning under onsdagen och pressträff på spelarhotellet. Därefter direkt till flygplatsen i Marbella för färd till Paris. Fokus börjar vridas mot VM-kvalet på Stade de France på fredag.

Under torsdagen tränar landslaget på matcharenan i Paris och förbundskapten Janne Andersson plus en spelare ger en presskonferens. Fransmännen tränar på kvällen och ger sin presskonferens då.

***

I natt är det val i USA och det har ingen missat. Nate Silver kan sina grejer och han skriver att Hillary Clinton vinner. Litar på Nate.

***

Sverige drar till Abu Dhabi 3 januari och spelar två matcher: 8 och 12 januari. Det blir dock inte match mot Saudiarabien som det ryktats om utan annat motstånd. Kanske inte SvFF pallat politiskt?

Annons

Det är de allsvenska klubbarna som legat på förbundet om att förlägga lägret så tidigt så spelarna kan ansluta till träningsläger. I samband med besöket i Abu Dhabi så är det en tränarkonferens som vanligt, där de allsvenska tränarna är med.

Publicerad 2016-11-08 20:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto