Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
4v

Dags att stänga 2018

Veckans poddgäst är Anton Tinnerholm och den tidigare MFF-spelaren som nu härjar i MLS blev också årets sista intervju. Ibland blir man positivt överraskad och det blev jag när vi träffades i Linköping och han gav sin syn på allt från landslaget till att han blev pikad i omklädningsrummet för att han pluggade vid sidan av fotbollen.

Dessutom var det uppenbart att högerbacken brinner för att varna för spelberoende och att det är vanligt i svensk fotboll att man bettar. Inte minst snackar man om det i laget och det är mest vinsterna man hör talas om.

Här hittar du avsnittet med Anton Tinnerholm:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Sedan starten av podden i april 2014 med Jonas Eriksson har det blivit 213 intervjuer som blivit 214 avsnitt (Kim Källström delades upp i två). Tillsammans med Olle Juhnell Lindberg, som är redaktör för #Lundh, så är det i perioder rätt slitigt och pressat när det handlar om att hitta aktuella gäster.

Samtidigt är det en skön känsla när man är klar med en intervju med en gäst som varit givande och lärorik. Tanken är att podden ska fortsätta även under 2019 och det är fortfarande väldigt roligt att sitta ner för ett långt samtal med olika fotbollsprofiler. Har ni några idéer eller tankar mejla mig: olof.lundh@tv4.se.

Så här i december blir det ett nerväxlat tempo jämfört med när den inhemska fotbollen är i full gång och/eller landslaget spelar. Vilket både är nyttigt och nödvändigt. Därav inga fredagskrönikor, podduppehåll och så vidare. Nu blir det inget mer från min sida förrän 4 januari 2019 då landslaget landar i Qatar för januariturné och matcher mot Finland och Island.

Det är helt enkelt dags att stänga 2018 som varit ett intensivt men väldigt roligt år. Ett makalöst VM i Ryssland för Janne Andersson o Co sticker givetvis ut och dessutom en väldigt dramatisk allsvenskan som levde ända in i mål och där AIK rättmätigt fick lyfta pokalen. Lägg till att Sveriges damer tog sig till VM i Frankrike.

Ur ett personligt perspektiv var det både kul och nervöst att släppa min andra bok, Allsvenskan enligt Lundh, och att få gästspela i en annan värld än den journalistiska. Fram till jul blir det signeringar av boken i 08-området – vill du veta var så är här en länk – men sedan är det dags att göra som kungen och vända blad mot 2019.

 

Publicerad 2018-12-18 kl 10:40

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons