Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

337 - Oscar Hiljemark

Lundhs pod

Avsnitt 337 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Oscar Hiljemark. Den förre landslagsmittfältaren talar om att tvingas lägga av som 29-åring, om smällen som gjorde att det inte gick längre, om att testa allt för att kunna fortsätta spela, om att skifta spår till en tränarkarriär, om att lära sig som assisterande tränare i danska Ålborg, om vilken fotboll han står för, om vad han tagit med sig från spelarkarriären och om att han har lika höga ambitioner som han hade som spelare.

Dessutom berättar Hiljemark om vägen fram som spelare, om de perfekta åren i Elfsborg, om varför PSV Eindhoven gav honom rätt förutsättningar att bli bättre, om tiden i Palermo med mycket speltid, tränarskiften, arga supportrar och nobbade bud, om svårigheten att välja rätt klubb, om att jaga löner som inte betalats ut, om den mäktiga triumfen i U21-EM och om att aldrig riktigt ta en plats i A-landslaget.

Här hittar du podden med Oscar Hiljemark:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Annons
Publicerad 2022-02-07 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto