Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

56 Re:Lundh – Leif Karlsson

Lundhs pod

Nyligen stöpte AIK om sin organisation och pekade bland annat på att en del områden inom AIK FF tappat fart efter att Leif Karlsson slutade. När Karlsson sommaren 2020 lämnade AIK efter 56 år i en rad roller så träffade jag honom för en poddintervju och han talade om skälet till ökningen av egna talanger i A-laget, om att våga dra ner på selektering i unga år, om laddningen kring talangutveckling, om euforin när Quaison och Isak lyckades i landslaget, om att skydda unga spelare från media och om agenternas inflytande.

Dessutom berättade Karlsson om Martin Mutumbas betydelse, om den tuffa tiden efter galgningsincidenten i klubben, om det viktiga sociala jobbet som föreningen gör, om att orka stå upp när det stormar, om att överleva alla ledarskiften, om den egna spelarkarriären med en cuptitel inför 2000 åskådare som om SM-gulden som ledare.

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Annons
Publicerad 2022-05-12 07:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto