Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

371 - Lasse Granqvist

Lundhs pod

Avsnitt 371 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Lasse Granqvist. I över 30 år har han kommenterat från stora mästerskap i fotboll och talar om sina funderingar kring VM i Qatar, om varför han anser att det är rätt att åka, om hur kritiken mot landet kan påverka kommenteringen, om varför detta VM är det svåraste han gjort, om skiftet i debatten kring mästerskap, om han tittat på VM eller inte om han inte jobbat och om oron över var fotbollen är på väg.

Dessutom berättar Granqvist om referatet som han inte hade upprepat, om hur jobbet skiftat karaktär, om hur han ser på uttal av utländska spelarnamn, om hur han tacklar statistiken, om var han hämtar inspiration, om varför han inte lyssnar på gamla klassiska referat, om han har förskrivet material, om varför han slutat skrika och om skälet till att han gillar Lasse Lackar i Sporthuset men inte tror på en större plattform för sina åsikter.

Här hittar du podden med Lasse Granqvist:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Annons
Publicerad 2022-11-21 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto