Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Premiärinlägg – nu kör vi!

Pablo Aimars finurlighet, Ronaldinhos dribblingar, Zinedine Zidanes tvåfotare och ett Deportivo La Coruña som vände 1-4 borta mot Milan till 4-0 på hemmaplan i Champions League. För min del var det omöjligt att inte fastna för den spanska fotbollen i början av 2000-talet.

Framöver är det mig ni kommer få dras med här på Spanienbloggen. En del har jag säkert stött på i ett eller annat sammanhang tidigare, en del är säkerligen helt nya bekantskaper.

Innan jag trycker gasen i botten tänkte jag kort berätta om vem som sitter och knappar bakom tangenterna. Mitt namn är Adam Pinthorp, jag närmar mig 22 jordsnurr och har ett smått osunt intresse för spansk fotboll. Juan Román Riquelme – som vi alla bör hålla en tyst minut för efter hans pensionering – är ytterligare en i raden av spelare som gjorde att mitt intresse växte till en närmare besatthet.

ANNONS

Min bakgrund inom journalistiken sträcker sig ungefär tre år bakåt i tiden, då jag dels började jobba inom den lokala tidningsbranschen i främst Falköping och Skövde, men samtidigt fick jobb på Sportbladet. Jag skrev om spansk fotboll för Sportbladet i lite mer än två år. I december 2013 fick sedan jag jobb på TV4. Ni hör bland annat min röst i La Liga-svepen på söndagarna i Fotbollskanalen Europa, och då och då även under Ligue 1- och Serie A-matcher på våra kanaler.

Nog pladdrat. Om en stund kommer några av mina tankar kring de hetaste La Liga-värvningarna under vinterns transferfönster.

Jag är otroligt laddad för det här. Hoppas ni hänger med!

Publicerad 2015-02-04 kl 14:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto