Innan landslagsuppehållet tar vid och vi kan sätta punkt för en tredjedel av La Liga-säsongen kommer här omgångens elva från helgen.

Ferran (Valencia) – Banega (Sevilla) – Valverde (R.Madrid) – Kubo (Mallorca)
Messi (Barcelona) – Hazard (R.Madrid)

***

Ivan Cuéllar (1): Gjorde ett par suveräna ingripanden och räddade Leganés kvar i regnet på Reale Arena.

Ander Capa (3): Helt avgörande när Athletic vände och vann mot Levante. Drömmålade in 2-1 med ett par minuter kvar.

Diego Carlos (2): Stångade undan allt i eget straffområde när Betis tryckte på i derbyt.
David García (1): En av planens bästa spelare säger allt om den 0-0-match som utspelade sig mellan Getafe och Osasuna.
Rubén Duarte (1): Stabil i båda riktingarna för Alavés som enkelt besegrade Valladolid.

Ferran Torres (1): Fått lite av ett genombrott den här hösten. Solonummer fram till 2-0.
Éver Banega (1): Bländande stora delar i derbyt mot Betis. Förarbetet till det avgörande 2-1-målet var magnifikt.
Fede Valverde (2): Satte inte en fot fel mot Eibar. Dessutom sitt första mål i Real Madrid-tröjan.
Takefusa Kubo (1): Real Madrid-lånet med sin överlägset bästa match i La Liga. Inblandad i nästan allt för Mallorca som meritande slog Villarreal.

Lionel Messi (3): Nytt hattrick och två nya magiska frisparkspärlor. Håller Ernesto Valverde ovanför vattenytan.
Eden Hazard (1): Bästa halvleken i Real Madrid-tröjan. Bara målet som saknades. Hade lekstuga med Eibar-försvaret.
Publicerad 2019-11-11 11:19