Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

La Liga, vi är många som saknar dig redan

Pinthorp

Twitter: @pinthorp

Jag tänkte ta bloggsemester i några veckor. Det är möjligt att det blir ett återbesök snabbare än tänkt eftersom det trots allt ska spelas tävlingsfotboll även i augusti – och vilka matcher sen! – men ursprungstanken är att jag låter bloggen vila lagom till att nästa ligasäsong närmar sig.

Efter vissa säsongsavslutningar kan jag verkligen uppskatta att få ett avbrott från fotbollen. Den här säsongen går inte likställa med någon annan, och det påverkar givetvis, men det känns skönt att det finns en del häftiga både Champions- och Europa League-fighter som väntar framöver. Och att det därefter är ett ligaspel som bara är sex veckor bort i tiden. Längtan finns där redan nu.

Annons

Ska Manuel Pellegrini få ordning på Betis? Exploderar João Félix i Atlético?

Kan Eden Hazard nå upp i Chelsea-nivå – eller ännu högre – om han får bukt på skadorna i Real Madrid? Hur ska Julen Lopetegui förvalta den här fina truppen han förfogar över i Sevilla och etablera laget i topp fyra?

Är Unai Emery rätt svar på frågan vem som tar Villarreal till en första historisk final? Ska Joaquín göra hattrick som 39-åring? Ska Ansu Fati göra det som 17-åring?

Alexander Isak ska bli nummer ett i Real Sociedads anfall! Álvaro Negredo gör en Roberto Soldado och ansluter till ett uppflyttat lag! Och Valencia ska fortsätta präglas av ett enda gigantiskt kaos!

La Liga, vi är många som saknar dig redan. Tur du bara är några veckor bort.

Ta hand om er resten av sommaren. Vi hörs här eller i rutan när säsongen sparkar igång igen.

Annons
Publicerad 2020-07-23 18:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto