Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bytet Kaká mot Zlatan blir inte av

Sillybloggen

Som ett brev på posten kom ryktet om att Mourinho vill värva Zlatan till Real Madrid av spanska tidningen El Mundo Deportivo. Det sådde ett litet frö och tanken på ett byte mellan Barcelona och Real Madrid kom upp på tapeten där Kaká skulle switchas mot Zlatan. Men de planerna grusas nu av Zlatans agent.

– Jag har aldrig pratat med Madrid eller om ett tänkbart byte Zlatan mot Kaká. Jag vet ingenting om det, deklarerar Mino Raiola.

Tidningen Sport hävdar däremot att den svenske anfallaren bestämt sig för att stanna. Som ni vet redan anser Zlatans agent att Barcelona och Ibrahimovic befinner sig på “samma väglängd”.

Vad säger ni? Vem skulle tjäna på om ett sådant byte hade blivit av?

—-

Werder Bremen verkar ha satt sin prislapp på Mesut Özil – de hoppas på att få minst 15 miljoner pund för 21-åringen de köpte från Schalke 04 för drygt 3 miljoner pund 2008. Med den prislappen lär VM-succén bli den mest eftertraktade under sommaren enligt Daily Express.

Annons
Publicerad 2010-07-22 17:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto