Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ofere lämnar MFF - Milner går till rätt pris

Sillybloggen

Malmö FF har diskuterat en förlängning med Edward Ofere tidigare men nu verkar de gå skilda vägar. Oferes egna beslut om man får tro honom själv.

– Jag har spelat ett tag i Malmö och tycker att det är dags att röra på sig. Jag ser fram emot att spela på en ännu högre nivå, säger han till eurosport.se.

Samtidigt berättar han att han fått erbjudanden från andra klubbar, men att övergångarna ska ha hindrats. Ofere säger ingenting om ny klubbadress.

Frågan är om det verkligen var Oferes egna beslut att inte förlänga det kontrakt som går ut efter säsongen. Han har ju inte direkt varit en svärmorsdröm för Malmö..

—-

Aston Villas Martin O’Neill har tidigare sagt att han vill behålla James Milner och flera bud har nekats. Men nu skriver brittisk press att Milner ska ha meddelat Villa-coachen att han helst vill lämna klubben. O’Neill tror också att en lösning kommer att gå att finna.

Annons
Publicerad 2010-07-23 00:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto